keď ho odstrániš (tuším musí sa aj softwérovo) tak tým predĺžiš životnosť klapiek sania, keďže sa bordel z výfuku nebude lepiť na osky tých klapiek, podľa toho či tvoj motor tie klapky má alebo nemá
teraz neviem presne tak nechcem trepať voloviny ale keď je to E3 tak by tam ani klapky nemal mať že? lebo nie všetky 30d majú klapky sania tak tuším tie sa dávali až do E4
tak dobre som to tušil, 135kW verzie nie všetky a u 150kW už všetky mali, každopádne keby som kúpil BMW s 30d motorom tak prvá vec by bola vyhodiť tie klapky, je to asi jediná slabá stránka tých motorov, a keď preletia motorom tak nedoničia len piest, ventily ale v pohode môžu skončiť aj v turbe
U EU3 stačí odpojit hadičku podtlaku a nacpat do ní šroubek. U EU4 to nedělej bude svítit kontrolka motoru. Jede to o otrošku líp než EGR ale jen malinko. Já u toho ještě vyčistil komplet sání.
ja jsem to zaslepil kovovou 50 korunout ta tam jde v pohode ale neni v tom zadnej rozdil porad stejni mam tam chip na 160kw a jede to stejne akorat mi priseslapnu ti zvolni a pak jede to nevim cim to je asi neco na turbu jak jsou tam ty dve hadicky