Felda AEF chytne a chcípne nebo lítaj otáčky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Felda AEF chytne a chcípne nebo lítaj otáčky
Chci poprosit o radu.Už delší dobu mi to dělalo,že po startu ať za studena nebo za tepla to chytlo a začali hrozně lítat otáčky po pár sekundách se to srovnalo a běželom ok.No a teď mi to vždy ráno když nastartuju chytne a hned chcípne,nebo začnou lítat otáčky a nakonec opět chcípne.Jako když spadává nafta.Všechny hadičky jsem prolezl,palivák je cca 4 měsíce starej.Jinak i v mrazech -20 se slabou baterkou převalila a hned chytla.
Napadá mi jestli by to nemohlo dělat čerpadlo je tam Lucas a prej odcházej???
Díky za každou radu.
Díky za každou radu.
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Re: Felda AEF chytne a chcípne nebo lítaj otáčky
když látají otáčky nemáš naftu v čerpadle a jde tam pěnapassik 94 píše:Chci poprosit o radu.Už delší dobu mi to dělalo,že po startu ať za studena nebo za tepla to chytlo a začali hrozně lítat otáčky po pár sekundách se to srovnalo a běželom ok.No a teď mi to vždy ráno když nastartuju chytne a hned chcípne,nebo začnou lítat otáčky a nakonec opět chcípne.Jako když spadává nafta.Všechny hadičky jsem prolezl,palivák je cca 4 měsíce starej.Jinak i v mrazech -20 se slabou baterkou převalila a hned chytla.
Díky za každou radu.
dej průhlednou hadici od filtru k čerpadlu co se tam děje jinak se nehneš miloš
Jo jinak jsem četl že to může dělat immo,ten to nedělá dal jsem jinou čtečku i čip a pořád stejný.Jinak jsem dodělával alarm a el.okna ale že by to byl problém elektriky???Jo a teď jsem ještě v garáži zjistil,že mám přímo u svodů jak je ten pletenec dolu ke katu díru jak kráva.Fouká to tam,to by nemohlo být tim?
-
- Aktivista
-
- Aktivista
Je fakt,že jsem byl na rezervě.Včera jsem dotankoval a dnes uvidim,ještě jsem s tim nejel.Ale myslím že tím to nebude mě se to chová trochu jinak.
slovacek.milos píše:u mé feldy nejde kontrolka na rezervu, když mám málo paliva tak mi vylítnou otáčky a jdou pomalu dolů, nebo nejdou dolů visí,
vím že musím natankovat jinak za lO km nejedu
miloš
-
- Aktivista
ale mlůže ti jít bublifuk do čerpadla dej tam průhlednou hadici od filtru k čerpadlu aby bylo jasno,
já nemám nic jiného než soustavu průhledných hadic, a kystrů od vody a ac pumpu ze starého fáčka, na větší odsání nafy používám ještě vysavač s pojistkou, tím to jednoduchám zařízením odhlalím závady v přívodu paliva miloš
já nemám nic jiného než soustavu průhledných hadic, a kystrů od vody a ac pumpu ze starého fáčka, na větší odsání nafy používám ještě vysavač s pojistkou, tím to jednoduchám zařízením odhlalím závady v přívodu paliva miloš
Tak dnes jsem se k tomu nedostal,jediný co jsem stihl,že jsem vyměnil čidlo teploty dal jsem origo zelený na místo žlutýho protože mi ukazuje teploměr hrozně málo.Auto pak krásně chytlo ale to asi čidlem nebude i když fakt blaflo hned a otáýčky v pořádku..Ale teploměr ukazuje pořád málo sotva 55 stupňů.Což předtim nedělalo ukazoval kolem 70 pořád.Zkusim o víkendu dát tu hadičku a mrknu na bubliny. 

Tak vrat čidlo, nazpet tam vraž žlutý a kup si novej termostat. Ve Feldě mam čidlo žlutý 13let, se zeleným byli problemy.passik 94 píše:Tak dnes jsem se k tomu nedostal,jediný co jsem stihl,že jsem vyměnil čidlo teploty dal jsem origo zelený na místo žlutýho protože mi ukazuje teploměr hrozně málo.Auto pak krásně chytlo ale to asi čidlem nebude i když fakt blaflo hned a otáýčky v pořádku..Ale teploměr ukazuje pořád málo sotva 55 stupňů.Což předtim nedělalo ukazoval kolem 70 pořád.Zkusim o víkendu dát tu hadičku a mrknu na bubliny.
Já vim,o čidlech jsem toho přečetl fakt hodně.Ono to žlutý na starty určitě pomůže,ale pro motor to zas tak ideální neni.Čidlo stojí pár kaček tak jsem chtěl zkusit to co tam patří a uvidim.Zatim mi to chytlo ale to nevim jestli udělalo čidlo.Ale fkt je [quže to pořád nežhaví tak dlouho a nejde po každym startu sytič.A zdá se mi,že ten motor jede klidněji?Jinak termostat mi napadl taky,ale auto topí krásně sahara spíná atd.Al eměnil jsem teď budiky s otáčkoměrem a od té doby blbne teploměr.Teď jsem tam dal budik teploty původní a pořád stejný.Takže asi nic jiného než ten termostat mi nezbyde.
ote="Zdeněk M"]
ote="Zdeněk M"]
Tak vrat čidlo, nazpet tam vraž žlutý a kup si novej termostat. Ve Feldě mam čidlo žlutý 13let, se zeleným byli problemy.passik 94 píše:Tak dnes jsem se k tomu nedostal,jediný co jsem stihl,že jsem vyměnil čidlo teploty dal jsem origo zelený na místo žlutýho protože mi ukazuje teploměr hrozně málo.Auto pak krásně chytlo ale to asi čidlem nebude i když fakt blaflo hned a otáýčky v pořádku..Ale teploměr ukazuje pořád málo sotva 55 stupňů.Což předtim nedělalo ukazoval kolem 70 pořád.Zkusim o víkendu dát tu hadičku a mrknu na bubliny.