Doklad o likvidaci autovraku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Doklad o likvidaci autovraku
Shanim doklad o likvidaci automobilu, auto by si vzal znamej na dily, ale potrebuji doklad o jeho likvidaci.
Nebo takhle nevíte někdo jestli to jde zlikvidovat bez toho dokladu?
Nebo takhle nevíte někdo jestli to jde zlikvidovat bez toho dokladu?
S-Max 2,0Tdci Titanium, exVW TOURAN 2,0TDI Highline, ex BMW 330i Touring
pokud myslíš odhlásit, tak to jde - odhlásíš ho na základě čestného prohlášení 
třeba takto, nebo si nech poradit od úředníka u vás
http://www.registr-vozidel.cz/dokumenty ... laseni.pdf

třeba takto, nebo si nech poradit od úředníka u vás
http://www.registr-vozidel.cz/dokumenty ... laseni.pdf
FI combi 1.9TDi ATD + domorobo vylepšováky 

-
- Aktivista
osobní zkušenost je taková že spíš zaleží na tom kterém úředníkovi než na nějakých papírech
já jsem napsal čestné prohlášení, že jsem z auta udělal králíkárnu, že ve vozidle nejsou žádné náplně, které by mohli způsobit ekologickou škodu a vozidlo je umístěno na soukromém pozemku. Berany berany duc a papír byl na světě.
já jsem napsal čestné prohlášení, že jsem z auta udělal králíkárnu, že ve vozidle nejsou žádné náplně, které by mohli způsobit ekologickou škodu a vozidlo je umístěno na soukromém pozemku. Berany berany duc a papír byl na světě.
Jde to, jak píše " kibi",osobní zkušenost.Férový úředník ještě poradil,že může přijít i kontrola na stav věci ,jestli to užívám jako kurník atd.Pokud je to,ale odepsané na úřadě ,všichni víme jak se věci ztrácejí a kdo by šel hlásit,že se mu stratil kurník, nebo prolézačka pro děti.Tuto likvidaci aut mohl vymyslet jedině ušlápnutý politik(..bil).Přitom se ukázolo ,kolik aut
zlikvidovaných jezdí dál.
zlikvidovaných jezdí dál.
-
- Aktivista
Nechci vám brát iluze, ale bylo mi řečeno, že čestným prohlášením už auto zlikvidovat nejde, že někdy cca na podzim, nebo na začátku zimy vyšla nějaká přiblblá novela k odhlašování aut a už to tak prý nejde.
Peugeot Boxer 2.5TDi THX 79kW 1998
Peugeot 106 1.0 CDZ 37kW 1998
Citroen Jumpy 1.9TD 68 kW 1997
Citroen Berlingo 1.9D 51 kW 2000
presne tak jde to zlikvidovat ale je podminka ze v tp auta nesmi byt zadna zmena od roku 2004 tusim. coz znamena zadna echnicka kontrola atd... zadnej urednik to daaavno neudela.pepe276 píše:Nechci vám brát iluze, ale bylo mi řečeno, že čestným prohlášením už auto zlikvidovat nejde, že někdy cca na podzim, nebo na začátku zimy vyšla nějaká přiblblá novela k odhlašování aut a už to tak prý nejde.
-
- Aktivista
Tak to je mozne, ze kdyz se s autem delo neco naposledy jeste nez jsme vstoupili do EU, ze to takhle jde udelat. Ale auto ktery jezdilo jeste treba pred 2, nebo 3 rokama uz takhle asi nezlikvidujes. Jeste pred cca pul rokem slo prinest na urad par fotek treba jak z auta z okynka kouka pes a tvrdit, ze auto pouzivas jako psi boudu a oni ti to na zaklade toho odhlasili. Pred vanocema ale uz znameho vyhodili i s fotkama, ze se pry zmenila legislativa a ze uz mu to takhle neodhlasi
.

Peugeot Boxer 2.5TDi THX 79kW 1998
Tak dneska odhlášeno na čestné prohlášení, Praha, žádný problém, akorát chtěli fotky dřevníku, takže fotka auta s jednou fošnou to jistilapepe276 píše:Nechci vám brát iluze, ale bylo mi řečeno, že čestným prohlášením už auto zlikvidovat nejde, že někdy cca na podzim, nebo na začátku zimy vyšla nějaká přiblblá novela k odhlašování aut a už to tak prý nejde.

takže to pořád jde...