Problém se SPRINT 764
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Problém se SPRINT 764
Nazdarek..Prosím o radu.Nainstaloval jsem nove trysky SPRINT 764 do motoru 1.9TDI AGR a jde o to ze je slyšet jak spíná a vypíná turbo(zhruba od 2500 do max) a auto lechce poškubává (opravdu lechce je to cejtit hlavne v kopci)..Auto kouri dle ocekávání ani malo ani dost...Má s tím někdo zkušenost?Díky...Jo a před montáží žádnej problém
V70 II 2.5Tdi 103kw
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Soft je stale původní(seriový) ...Teď jsem se akorát vrátil ze zkušebky a turbo má plynulé výpadky od 1700hpa do 2000hpa- stále pulsuje.Mám podezření na ventil plnícího tlaku, protože při odpojeném ventilu se auto chová dobře, akorát nemá pochopitelně takový výkon(turbo tlačí max 1600hpa)...Je ale divný proč se to neprojevovalo před tím????
V70 II 2.5Tdi 103kw
Při demontáži a montáži trysek jsi něco zapomněl nebo přehodil (hadička, kabel...). Samozřejmě, že montáž trysek neovlivní správnou činnost turba.mensik4 píše:Soft je stale původní(seriový) ...Teď jsem se akorát vrátil ze zkušebky a turbo má plynulé výpadky od 1700hpa do 2000hpa- stále pulsuje.Mám podezření na ventil plnícího tlaku, protože při odpojeném ventilu se auto chová dobře, akorát nemá pochopitelně takový výkon(turbo tlačí max 1600hpa)...Je ale divný proč se to neprojevovalo před tím????
To je ale blbost s tou změnou softu! Nemystifikujanydraj píše:Podivej se jestli ti nevypadla nejaka hadicka podtlaku.Jinak kdyz das tyhle trysky, musis i upravit sw.Vic nafty, nez si jednotka mysli.

VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s