Ford 1.8TD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Ford 1.8TD
Mám Ford Mondeo 1.8TD 99, při nastartování mám, tak 3 minuty nestaly chod motoru. V čem muže být chyba?
Ford Mondeo,1,8TD 1999,čerpadlo Lucas
-
- Přispěvovatel
Tlaky jsem dělal 14,3- 15,0 Mpa jak jsem tady někde četl,že je menší než u jedničkovyho Mondea. Dneska udělám žaviče, ale nevím jestli mají tak dlouho vliv na chod motoru.
Naposledy upravil(a) Petr.C dne 22 kvě 2011, 12:37, celkem upraveno 1 x.
Co takhle predvstrik ? Ten prece pri studenym motoru dava pilotni vstrik kdy vyrovnava chod motoru aby se optimalne zahral valec na normalni vstrikovani. Zkusil bych ten....ja ho mam taky v haji a dela mi to presne to co tobe, rano, pri studenym motoru dyz ho nastartuju tak bezi nepravidelne, vypada to skoro jako kdyby mel epileptickej zachvat
ale behem par min se to srovna kdyz se ten valec dostatecne zahreje.

-
- Přispěvovatel
Už zase začínám mít problémy s chodem motoru,myslel jsem,že to je vstřikama,filtrem ..... . Teď jsem ale vypozoroval,že když nastartuju auto a i při volnoběžných otáčkách mi to hodně kolísá a pak šlápnu na plyn,tak se motor dusý(pří jízdě,u neutrálu to není znát).Když ale vypnu motor a znova nastartuju,tak je to v pořádku i auto při vyšších otáčkách jede v pohodě.Mě to přijde jako kdyby byla špatná gumička na elektrickým ventylu,který vypíná motor.
U MKI jsem měl taky špatný ten elektrický ventyl ale to mi auto pořád běželo,tak jsem ho musel vypínat ručně na čerpadle než jsem ho vyměnil.
Je možný,že by to v čerpadle takhle blblo,kdyby bylo poškozený,nebo čím to je?
U MKI jsem měl taky špatný ten elektrický ventyl ale to mi auto pořád běželo,tak jsem ho musel vypínat ručně na čerpadle než jsem ho vyměnil.
Je možný,že by to v čerpadle takhle blblo,kdyby bylo poškozený,nebo čím to je?
-
- Přispěvovatel
Tak jsem koukal na ten šroubek,ten pístek se mi zdá,že tam chodí dobře.Prostě to je zajímavý,někdy to dělá a někdy ne,že i na volnoběžný otáčky je nestálí chod-jednou mi to i chcíplo.Líta to třeba mezi 800 a 1100 .Vypnu klíček a znovu nastartuju a je to třeba v pohodě.dodi911 píše:Prepad cerpadla je chyteny holendrom, ten odsrubuj a vyber srubu co to drzi. Vo vnutri je piestik na ktory tlaci spruzinka. Slus pozriet ci nieje seknuty a neprepusta naftu do prepadu.