Zdar všichni, mám malý dotaz - mám oct 81kw 2000rv 180 000km a přemýšlel jsem o čipu, jeden známý mechanik který to dělá mi řikal že to mi to načipuje za 6000,-kč asi kolem 20koníku akorád koukal že tam mám ještě starou ř. jednotku tak musí vyletovat šváby a dát tam nový. Ted se mi jedná jestli to má smysl čipovat když to má už tolik nalítáno, nerad bych aby mi zachvilku motor podal ruku nebo turbína atd.
co si o tom všem myslíte ?
čipování 81kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- reesha
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: čipování 81kw
Několikrát se to tady řešilo, pohledej.Boban píše:Zdar všichni, mám malý dotaz - mám oct 81kw 2000rv 180 000km a přemýšlel jsem o čipu, jeden známý mechanik který to dělá mi řikal že to mi to načipuje za 6000,-kč asi kolem 20koníku akorád koukal že tam mám ještě starou ř. jednotku tak musí vyletovat šváby a dát tam nový. Ted se mi jedná jestli to má smysl čipovat když to má už tolik nalítáno, nerad bych aby mi zachvilku motor podal ruku nebo turbína atd.
co si o tom všem myslíte ?
Ve zkratce, při těchto km bych se nejdříve podíval po nových tryskách. Jestli ty tvé špatně práší, chipem si můžeš koledovat o problémy.
Doporučil bych BSLA150P764 (sprint764) nebo POWERPLUS764. U 81kW motoru není nárůst tak velký, jako po chipu, ale zabiješ tim 2 mouchy jednou ranou. Uděláš údržbu (nutné) a přibude cca 10-15hp (pozitivní

Prohledej si forum.