Samsung galaxy mini
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- jarinak
- Nesolidní prodejce
- Kontaktovat uživatele:
Samsung galaxy mini
Zdravím,
umí někdo na tom telefonu s navigací vůbec se mi to nedaří.
umí někdo na tom telefonu s navigací vůbec se mi to nedaří.
Škoda Octavia 1.9TDi 81 kw ASV, Ambiente, EGR off
732 278 578
732 278 578
Jo, jo
Koukal jsem na to dneska jak puk
Funguje výborně
Zítra vyzkouším, kolik si to vezme dat při navigování 
Jinak dobrá zkušenost s NDrive, zatím dobrá s Navigonem a lehce rozpačitá se Sygicem.
Když bys potřeboval poradit nějak blíž, tak mi napiš zprávu a zkusíme něco vymyslet
Rád poznám dalšího androiďáka 

Jinak dobrá zkušenost s NDrive, zatím dobrá s Navigonem a lehce rozpačitá se Sygicem.
Když bys potřeboval poradit nějak blíž, tak mi napiš zprávu a zkusíme něco vymyslet

Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
V minulosti:
S navigonem mám taky dobré zkušenosti, Sygic docela ujde, google maps jsem zatím nevyzkoušel, ale snad budou ok a nebudou například navádět do jednosměrek.
Jinak používám většinou stejně externí navigaci a tohle je jen jako nouzovka, protože občas trvá, než se mi v samsungu chytne gps satelitů. Mám Samsung Galaxy S a s Androidem jsem spokojený, jen by to chtělo už novou verzi, předtím jsem měl iOS a Android mě baví víc.
Jinak používám většinou stejně externí navigaci a tohle je jen jako nouzovka, protože občas trvá, než se mi v samsungu chytne gps satelitů. Mám Samsung Galaxy S a s Androidem jsem spokojený, jen by to chtělo už novou verzi, předtím jsem měl iOS a Android mě baví víc.
S tím Sygicem jsem měl problém v Praze. Potřeboval jsem z Hostivaře na Zličín, přinutit to jet na Jižní spojku a Baranďák bylo nad lidský síly, tak jsem si nakonec řek, že se hold projedu přes centrum. Trasa na obrazovce byla nakreslená dobře, ale hlasový pokyny a šipky vůbec nekorespondovaly s tím, kam se mělo jet.
Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
V minulosti:
Mám Sigic ve služební N95 a má to dost much... někdy i masařekmir77 píše:S tím Sygicem jsem měl problém v Praze. Potřeboval jsem z Hostivaře na Zličín, přinutit to jet na Jižní spojku a Baranďák bylo nad lidský síly, tak jsem si nakonec řek, že se hold projedu přes centrum. Trasa na obrazovce byla nakreslená dobře, ale hlasový pokyny a šipky vůbec nekorespondovaly s tím, kam se mělo jet.

GIV Variant TDi ???kW
No když to píše "čekání na polohu" tak se čeká, až zafixuje satelity a určí polohu, občas to trvá hodně dlouho. Někdy se mi třeba ani po 5ti minutách nefixne a někdy je to hned. Nedávno jsem to jen tak zkoušel zapnout na louce za barákem a chytlo se to fakt rychle, do minuty tak maximálně, pak jsem to zkusil před barákem v ulici a čekal jsem 5 minut a ani za brambůrky. Takže asi tak, když to potřebuju, tak to trvá. Asi nejlepším řešením zůstává externí krabička s GPS. Jenom abych upřesnil, není to závada, neměl jsem jediné mobilní zařízení, kde by se fixovaly satelity rychle a bez problému.
Existují na to pomocné prográmky, jako třeba GPS aids, ale ani ten mi moc nepomáhá.
Existují na to pomocné prográmky, jako třeba GPS aids, ale ani ten mi moc nepomáhá.