Moderátoři: šulda, Moderátoři
jak si prisel na okamzitou spotrebu ?Matrix píše:Ale tohle je okamžitá spotřeba.
Když mluví o l/h tak z toho sem předpokládal že kouká na ukazatel okamžité spotřeby. Navíc má stejnou motorizaci jako já, tam ten předpoklad asi bude, že to okamžitou spotřebu bude mít. Řídí to ta samá elektronika, narozdíl od 2.8VR6 což bude nějakej benal.patrik.kloucek píše: U passata 98 mi to preskočilo na cc 0,5l/hod a bylo to.
To je ten rozdíl , průměrná ,nebo okamžitá. Proto Ti to ukázalo těch 99, auto stálo, a kola se netočí.Tak to nemůže průměr ř. jednotka dopočítat, chybí ji údaj o ujeté vzdálenosti.patrik.kloucek píše:no řikam prisel jsem na to kdyz jsem se zakecal s kamosem...u alhambry 98....nastartuju a necham bezet...cvaknu prumernou spotrebu a cekam ..no a po cca 20min koukam a ona spotreba 99,9lpred tim jsem mel passata 98 ale ten mel pc 2 generace-mel jak okamzitou tak prumernou spotrebu- a ten ukazal pri jizde normalka okamzitou sp. a v l/100km a kdyz jsem zastavil a nechal bezet nebo natocil a stál tak ukazal v l/h (cca 0,5)