Zlé teplé štarty 1,9TDI BLS

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
imo17
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Zlé teplé štarty 1,9TDI BLS

Příspěvek od imo17 »

Zdravím Páni,
mám troška problém zo štartovaním teplého motoru. Viem, že je tu toho popísaného dosť o tomto probléme, ale všade sa píše, že dlho točí, až do 20sec. Mne to chytá na brnk, jak teplé tak studené, ale ked je motor zohriaty a naskočí tak dá takú ranu, proste ráz do karoserie-otrasie celým autom, niekedy naštartuje pekne, niekedy dá takú ranu, až sa zlaknem.
Keď je studený tak naštartuje mäkko, ale tiež iba niekedy, ale je to podstatne menej ako pri teplom motore. Snažil som sa to odsledovať ale nprišiel som na to kedy to robí a kedy nie. Proste je to nepravidelné. Silnebloky som pozeral, tie vyzerajú OK.
Viete poradiť na čo sa hlavne zamerať?
Motor 1,9TDI rv2007 kod-BLS,najazdených 192000km
Ďakujem.
imo17
Přispěvovatel

Příspěvek od imo17 »

Nikoho nič nenapadá?
okob
Přispěvovatel

Příspěvek od okob »

No mel jsem take problemy, Mam OII 1.9 BJB. nejdrive jsem vymenil podlozky pod vstrikama ale nakonec to byl starter.Pokud mas osciloskop dej si zaznam ot za min pri startu.Pak napis kolik mas nebo dej obr. Me to pomohlo uz dvakrat vzdy koupim novej. :-D
Dejv212
Přispěvovatel

BLS

Příspěvek od Dejv212 »

Zdarec me delal problemy snimac teploty paliva po vymene vse OK
Praetorio
Přispěvovatel

Příspěvek od Praetorio »

Ahoj,

já nechal nabít baterku a pak pohoda. Najeto 157000 KM.
Seat Toledo III 5P2 r.v.2005 Reference (sociál výbava) 77kw f "povedeným" téé déé íčku pééé-déééé přivlíknutý ze Španěl, už to jede, tak už to neřeším :-)
imo17
Přispěvovatel

Příspěvek od imo17 »

Ďakujem, skúsim to pozrieť. Ale záhadou je mi, že všade sa píše o tom, že auto dlho točí, ale mne to chytí na brnk, ale niekedy dá motor taký otras, že sa aj zlaknem. :o
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“