Zdar chlapi, nevíte někdo o co se jedná?
Navštívil mě jeden otrava a nutil mi jejich služby(prý nějaké školení) nevíte o tom někdo něco? Potřebuji vědět jak moc ho mám kopnout do zadku až ho budu příště na otočku vyprovázet ze dveří.

Moderátoři: šulda, Moderátoři
No ten plot bych chtěl docela vidět čeče ten ti svítí když jdeš večer z hospody ne?Matrix píše:Já mám za barákem sloup VVN 400 KV, tak sem si to jedním fousem přivedl na náš kovovej plot i kliku u branky... Asi to funguje, protože už to zabilo dva psy, když nam chcali na plottak snad to bude zabírat i na tyhle maníky, ale zatím sem kupičku popela před brankou nenašel
Z hospody chodi zadem okolo dreveneho a brankou... Kdyby nahodou musel s piskem a zapomnel.P.TAZZ píše:No ten plot bych chtěl docela vidět čeče ten ti svítí když jdeš večer z hospody ne?Matrix píše:Já mám za barákem sloup VVN 400 KV, tak sem si to jedním fousem přivedl na náš kovovej plot i kliku u branky... Asi to funguje, protože už to zabilo dva psy, když nam chcali na plottak snad to bude zabírat i na tyhle maníky, ale zatím sem kupičku popela před brankou nenašel