Ahoj, potřeboval bych poradit jestli jde nastavit na octávii II r.v. 2006 denní svícení přes kódování. Vím že se to tady už probíralo, ale potřeboval bych se zeptat konkretne na svoje auto. Nevím jestli jdou jako denní svícení použít přední mlhovky a jestli to neni proti předpisům. Abych někde nedostal od chlupatejch flastr. Jde to překódovat jen přes VAG nebo se musí použít ještě nějaký podprogram VAGU. Vlastním VAG VCSD 10.6.1. Kódování mám: 01880F030004140000110D000000000000087F075C
Auto má ještě maxidot tam by to nešlo?
Předem děkuji za odpověď.
Mam nakodovane denni sviceni na mlhovky a bezproblemu,svitej mi jen na 60%.Mam styl sviceni amerika takze mi svitej pouze ty mlhovky bez zadnich svetel a kdyz zatahnu rucku tak zhasnou.
Tommy00 píše:Mam nakodovane denni sviceni na mlhovky a bezproblemu,svitej mi jen na 60%.Mam styl sviceni amerika takze mi svitej pouze ty mlhovky bez zadnich svetel a kdyz zatahnu rucku tak zhasnou.
a co mas za rok a vybavu? Kamarad to chce taky a me se to furt nedari rozchodit..
Podle toho kódování co jsi mi napsal mi teď svítí potkávací světla, ale ihned po zapnutí zapalování a při startování pořád svítí nevypnou se ani při točení startéru. Nemohl byjsi mi napsat kód na ty mlhovky co svítí jako denní svícení na 60% jasu. Nebo abi se svetla rozsvítily až po nastartování. Předem děkuji.
Denní svícení se aktivuje při zapnutí klíčku jde ještě nastavit aby svítili jen přední světla po povolení ruční brzdy při zatažené brzdě nic nesvítí.Kodování mlhovek jako denní svícení ti sem dám ale nevím jestli to podporuje tvoje jednotla asi ale podle roku ne 01880F030014140000110D000000000000087F075C
Gója píše:Podle toho kódování co jsi mi napsal mi teď svítí potkávací světla, ale ihned po zapnutí zapalování a při startování pořád svítí nevypnou se ani při točení startéru. Nemohl byjsi mi napsat kód na ty mlhovky co svítí jako denní svícení na 60% jasu. Nebo abi se svetla rozsvítily až po nastartování. Předem děkuji.
Aktivivuj si denni sviceni america(byte0 bit 4) pak v 17 byte zaskrtni bit 4 a v 20 byte dej DEC v ramecku misto 97 60 dej enter a melo by to jit
Gója píše:Podle toho kódování co jsi mi napsal mi teď svítí potkávací světla, ale ihned po zapnutí zapalování a při startování pořád svítí nevypnou se ani při točení startéru. Nemohl byjsi mi napsat kód na ty mlhovky co svítí jako denní svícení na 60% jasu. Nebo abi se svetla rozsvítily až po nastartování. Předem děkuji.
Aktivivuj si denni sviceni america(byte0 bit 4) pak v 17 byte zaskrtni bit 4 a v 20 byte dej DEC v ramecku misto 97 60 dej enter a melo by to jit