Na co si dát pozor...?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Na co si dát pozor...?
... při koupim Peugeotu 106 1.5d r.v. 2000
OI: ASV+S764+hybrid RR Auto+soft Dragpower . HP+Eibach+Strongflex+TT puky+23mm stab . FN-III 312mm
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
to jo ,mně sere spíš to uložení pravé poloosy na motoru,tam je prdlajs přístup,ale s manžetama se to dá ještě ustátjericho-3 píše:No protože ty francouzké klouby s přetahovacíma manžetama je opruz, musíš mít ty pravé a je s tím prostě problém..

moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
Nevím jestli mluvíme o stejném, odpustím olej,vyškubnu poloosu, ve svěráku rozdělám, je to na chvilku, zpočátku jsem to taky vnímal jako opruz, ale člověk si zvyknejericho-3 píše:No protože ty francouzké klouby s přetahovacíma manžetama je opruz, musíš mít ty pravé a je s tím prostě problém..

G3 Variant synchro
-
- Přispěvovatel
já do něj asi půjdu, sousedka ho chce dát pryč,prej chce něco větší dá mi ho za 20 tis kč r.v.2000 netknutej a bez poruch a do práce mi to bude snad stačitjericho-3 píše:Jo, měli to takhle malé obsahy, že se rozebral zadní kloub, manžeta přetáhla dopředu, ale pertlování zadního /vnitřního /kloubu už nebylo jako origo..Teprve teď se dají koupit ty žvejkačky manžety, které jdou přetáhnout v" pohodě".zepředu..Zlatý německý klouby..
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku