Moderátoři: šulda, Moderátoři
hele to me zajima.... prece tvoje octavka nema elektricky cerpadlo serva.... nemas nahodou ESP?martinkratas píše:Po výměně ramen je volant malinko natočenej do leva a auto jede rovně. Když volant srovnám tak jede do prava. Je to sbíhavostí nebo servem. Na palubce mě svítí kolečko s šipkou uprostřed vykřičník. Ramena jsou nový. Volantem jde za jízdy točit na jednu stranu strašně lehce a na druhou jako pruží. Co to může dělatDíky všem.
co to je za motorizaci?martinkratas píše:Po výměně ramen je volant malinko natočenej do leva a auto jede rovně. Když volant srovnám tak jede do prava. Je to sbíhavostí nebo servem. Na palubce mě svítí kolečko s šipkou uprostřed vykřičník. Ramena jsou nový. Volantem jde za jízdy točit na jednu stranu strašně lehce a na druhou jako pruží. Co to může dělatDíky všem.
co to je za motorizaci?martinkratas píše:Po výměně ramen je volant malinko natočenej do leva a auto jede rovně. Když volant srovnám tak jede do prava. Je to sbíhavostí nebo servem. Na palubce mě svítí kolečko s šipkou uprostřed vykřičník. Ramena jsou nový. Volantem jde za jízdy točit na jednu stranu strašně lehce a na druhou jako pruží. Co to může dělatDíky všem.