Ahoj,potreboval bych poradit,resim tu passata rok02 130PD AVF. Studenej nechce chytit a na volnobeh i po zahrati se trepe jak ratlik, Vag sanozdrejme nic nehlasil,pole 13 hodnoty Ok,teda vse kolem + - 0 ale v poli 15 to ukazuje vstrik.mnozstvi max do 2ml/g a aktualni spotreba skace z 0 na 0,2 !! Cerpadlo v nadrzi sice nedela ten povestnej prujmovej zvuk ale po otoceni klicku davku nafty vycerpa. Filtr jsem vyloucil,protoze v kopci pod plynem jede normalne a ani neskubne.Nenapada nekoho neco?
to mi taky napadlo, je mozny ale ze by v tom pripade kanal 13 ukazoval vsechy pole? Nebo by tam byla nejaka hodnota... Je fakt ze tam byla u jednoho vstriku 0,0 a ani to nijak nekolisalo. Ale chova se to tak jako kdyby tu a tam jeden valec vynechaval
hmm, kamos mal minule velmi podobny problem co robili v servise, teda aspon priznaky podobne a nakoniec to bolo turbo, vravel ze sam sa s tym nestretol este ani nechapal - bola zlomena hriadelka, na jednej strane chytil vrtulku a na druhej zatocil a este zaujimavejsie bolo ze auto ani neslo tak zle ako bez turba
Snad to nebude tvoj pripad.
Seat Leon 1,9 TDI ARL ,355PS/ 650NM GT2262VKLR, trysky FIRAD+120%, upravena hlava, CHIP by ROBOT, vyfuk komplet nerez 80mm->70mm, Spojka SACHS race keramika, HP sporting, RS brzdy http://picbg.net/u/283/4760/362493.gif
Tomu se mi ani verit nechce ze by to mohlo jezdit K tem kontaktum u vstriku,je mozny kdyby to vynechavalo diky nim,ze by to Vag nehlasil v pameti zavad?
sniper-- píše:Tomu se mi ani verit nechce ze by to mohlo jezdit K tem kontaktum u vstriku,je mozny kdyby to vynechavalo diky nim,ze by to Vag nehlasil v pameti zavad?
vag to nutně zaregistrovat nemusí,muže se tam jednat jen o přechodovej kontakt napi*u a "zakopává" to i když se to ohřeje? nebo je to lepší
Za studena sem to neslysel ale prej to dyl startuje a dela to i za studena. Jediny na co jsem ve Vagu prisel byla ta aktualni spotreba 0,0 az 0,2 a vstrij.mnozstvi 2,0 pritom by to melo bejt spotreba kolem 0,8 a vstrik mn. kolem 6mlg ze?
Jestli mohu, rád bych se taky zeptal. Na moji octavii to občas začne lehce pocukávat při 3500ot, dělalo to tak jednou týdně a jen na trojku a dnes jsem předjížděl co se dalo a na čtyřku to při 150 začlo cukat asi ve vteřinových intervalech. Ve vagu mám poruchu snímače abs na zadnim L kole. Ta tam zůstává a byla tam ještě jedna a to nějaká chyba u ř.j, ale ta šla vymazat. Může to být palivákem?
sniper-- píše:Za studena sem to neslysel ale prej to dyl startuje a dela to i za studena. Jediny na co jsem ve Vagu prisel byla ta aktualni spotreba 0,0 az 0,2 a vstrij.mnozstvi 2,0 pritom by to melo bejt spotreba kolem 0,8 a vstrik mn. kolem 6mlg ze?
zkontoluj jestli jsou tam vstřiky k jednotce motoru jaký mají být
Ahoj, a když se to zapnutím klimatizace srovná ? Motor je neklidný za studena, za tepla jenom velmi zřídka "zakopne" na volnoběh. Je to taky 1,9 PD. Jenom přihnout kontakty na vstřikách? V kanálu 13 taky téměř 4 nuly (do +-0,2), akurát spotřeba volnoběh 1,0 l/h ....Děkuji za radu
Snáď bude niekto vedieť poradiť....AVF-ko, pri brzdení motorom občas šklbne, evidentne vstrekne aj vtedy, keď by nemal, na palubáku poskočí spotreba z 0,0 na 0,2, potom sa zase vráti na nulu, objavuje sa to náhodne. Pri zrýchľovaní, alebo ustálenej jazde bez problémov. Pretrvalo aj po výmene dvojhmoty.