Ukazatel stavu paliva...

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
pavelnagl
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Ukazatel stavu paliva...

Příspěvek od pavelnagl »

Ahoj všem. Když natankuji plnou nádrž, ukazatel stavu paliva mi ukazuje o dílek a něco pod plnou. Je možné to nějak upravit?
Octavia r.v. 02 ALH 1.9 TDI 66 -->85 kW
sharik4x4
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharik4x4 »

Nastavit to jde diagnostikou-Přístrojovka.Otázka je jestli si natankoval skutečně plnou?Někdy je to zavzdušněný v nádrži.Zkus podržet ovzdušnění nadrže-plíšek v hrdle na tankování a narvat nádrž opravdu nadoraz.Vejde se tam asi o deset litrů navíc.Pokud i potom ukazuje pod plnou tak to budeš muset nastavit. :)
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
pavelnagl
Sběrač informací

Příspěvek od pavelnagl »

Děkuji za radu. Nemám možnost si to nastavit sám, ale zkusím někoho sehnat. Při té příležitosti bych si chtěl nechat aktivovat i stahování oken dálkovým ovladačem. Kdyby byl někdo z okolí Brandýsa nad Labem nebo z Prahy ochoten, budu vděčný...
sharik4x4
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharik4x4 »

No nastavit/kalibrovat budíky bych zvládnul.Vag mám.Ale tu aktivaci dálky na okna jsem nedělal,musel bych se na to podívat.Už se to tu řešilo,jen jestli to jde zrovna u tvého auta.Některé ŘJ to nepodporují. :)
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
P.TAZZ
Aktivista

Příspěvek od P.TAZZ »

Taky se hlásim,jestli budeš mít zájem.
Co máš za vozidlo/rok?
pavelnagl
Sběrač informací

Příspěvek od pavelnagl »

Mám zaregistrovaný program na aktivaci stahování oken dálkou. Stačí ho jen nainstalovat a zmáčknout dvě tlačítka. Mám octávii 9/2001 1.9 TDI (ALH) elegance. Pročítal jsem diskuzi a mělo by to na tomhle modelu jít. Jinak díky za nabídky, jak bude čas tak se ozvu a vyrazím na výlet.
P.TAZZ
Aktivista

Příspěvek od P.TAZZ »

pavelnagl píše:Mám zaregistrovaný program na aktivaci stahování oken dálkou. Stačí ho jen nainstalovat a zmáčknout dvě tlačítka. Mám octávii 9/2001 1.9 TDI (ALH) elegance. Pročítal jsem diskuzi a mělo by to na tomhle modelu jít. Jinak díky za nabídky, jak bude čas tak se ozvu a vyrazím na výlet.
Přesně tak,mělo by to jít. ;)
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

pavelnagl píše:Mám zaregistrovaný program na aktivaci stahování oken dálkou. Stačí ho jen nainstalovat a zmáčknout dvě tlačítka. Mám octávii 9/2001 1.9 TDI (ALH) elegance. Pročítal jsem diskuzi a mělo by to na tomhle modelu jít. Jinak díky za nabídky, jak bude čas tak se ozvu a vyrazím na výlet.
JJ take mam ALH 2002, a funguje to.
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Re: Ukazatel stavu paliva...

Příspěvek od ROMEK »

pavelnagl píše:Ahoj všem. Když natankuji plnou nádrž, ukazatel stavu paliva mi ukazuje o dílek a něco pod plnou. Je možné to nějak upravit?
nerobil nekdo pristrojovku? podsviteni atd lebo sa musia davat dole rucicky
a ked sa nenasadia presne a nenastavia tak to ma odchylku
pavelnagl
Sběrač informací

Příspěvek od pavelnagl »

To ROMEK: Nevím, koupil jsem auto před čtrnácti dny, ale podsvícení je standardní.

To jaykay: ;)
Sigi
Přispěvovatel

Příspěvek od Sigi »

VAG ti s nastavením palivoměru v tomto případě asi moc nepomůže. Nevím jak je to u Kokty, ale u Pašíka se nachalo nastavit +- 4 litry - ty to máš očividně víc. Já jsem musel vyčerpat nádrž, nalít tam desel litrů nafty a příohnout ramínko plováku. Potom už jsem to doladil Vagem.
VW Passat Syncro 1,9 Tdi 81 kW - AFN, jednohmota Valeo, EGR + KAT off - auto je prodané

Mitsubishi Pajero 3,2 DiD
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“