Reaktivace airbagů VW passat B5
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
Odpovědi: 0
Reaktivace airbagů VW passat B5
Zdravím vás, potřeboval bych reaktivovat jednotku po vystřelených pytlech. Airbagy byly vyměněny a potřebuju ji zreaktivovat.
Koupil jsem kabel KKL USB a sice k tomu bylo psané že se dostanu do jendotky airbagů ale otázka je jestli dokážu tu jednotky a vymažu chyby a nebo i reaktivovat a nebo jestli je na to potřeba jiný kabel a nebo program a jaký.
A nebo jestli nebude jednodušší vyměnit jednotku a jenom vymazat chybu o odpojení airbagů.
Jedná se o passata varianta 1.9TDI 85kw B5 rok výroby 2000 ale ještě ten starší
Koupil jsem kabel KKL USB a sice k tomu bylo psané že se dostanu do jendotky airbagů ale otázka je jestli dokážu tu jednotky a vymažu chyby a nebo i reaktivovat a nebo jestli je na to potřeba jiný kabel a nebo program a jaký.
A nebo jestli nebude jednodušší vyměnit jednotku a jenom vymazat chybu o odpojení airbagů.
Jedná se o passata varianta 1.9TDI 85kw B5 rok výroby 2000 ale ještě ten starší
-
- Nováček
-
- Nováček
-
- Nováček
-
- Nováček
No není to přímo moje auto ale známého chce to prodat a tak to chce dát do kupy jezdil dlouho a má je tam jenom našroubované a ani připojené tak to chci složit ale tady nastal problém. Prý dostal k tomu i jenotku k tém pytlům a prý že mu říkaly že jsou stejný.
Tak se chci zeptat jestli je jde zaměnit pokud bude mít číslo a kde najít třeba seznamy tedy pokud je jich více jaké tam jdou. Nebo jeslti jsou spárované s řídící jednotkou
Tak se chci zeptat jestli je jde zaměnit pokud bude mít číslo a kde najít třeba seznamy tedy pokud je jich více jaké tam jdou. Nebo jeslti jsou spárované s řídící jednotkou
-
- Nováček
ajé mě z toho klepne jak to dělaj složité. Nu uvidíme jaký to bude mít číslo ta duhá jednotka, prý bývá pod popelníkem před šajtrou tak se podívám, budu to dělat o výkendu, no a max zajede do servisu kde mu to udělaj tady v okolí pouze tu reaktivaci.
a to kodovaní a index je na jednotce napsané a nebo pouze zjistím při načítání jednotky?
a to kodovaní a index je na jednotce napsané a nebo pouze zjistím při načítání jednotky?
-
- Nováček