Dovolená v Chorvatsku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Dovolená v Chorvatsku
Sháním nějaký dobrý typ na dovolenou v Chorvatsku ,pod Makarskou.Ubytování někde v soukromí ,takže typ i na ubytování.Moc se mi líbilo v Živogošti-Blato,ubytování u LM.
To je situace!
Re: Dovolená v Chorvatsku
jj tam jsem byl vloni Živogošti-Blato a pohodka,vyslo me to na par supu..DIAGNOSTIK píše:Sháním nějaký dobrý typ na dovolenou v Chorvatsku ,pod Makarskou.Ubytování někde v soukromí ,takže typ i na ubytování.Moc se mi líbilo v Živogošti-Blato,ubytování u LM.
http://www.chorvatskodovolena.cz/
Passat 2002 TDI96KW
me to vyslo na 8 dnu se vsim asi na 6 tisic na osobu,takze cesta,jidlo,ubytovani.......meli sme apartman z odkazu,varili sme si sami...je fakt ze jsem mel slevu pac to bylo pres znameho,tak jsem platil za ctyrluzkac 45 eu misto 55...jasne ,ze pivo je drahy jidlo v restaruacce taky,treba veca pro 4 lidi asi 1200,zalezi jak se rozsoupnes...ale neprijde mi to drazsi jak jinde...zdenace píše:Fox- CZ, píšeš vyšlo mě to na pár šupu. Všichni co tam loni byly, tak tvrdí že je tam draho. Co je teda pravda? Také se někam chystáme.
Passat 2002 TDI96KW
-
- Nováček
Odpovědi: 0
Re: Dovolená v Chorvatsku
DIAGNOSTIK píše:Sháním nějaký dobrý typ na dovolenou v Chorvatsku ,pod Makarskou.Ubytování někde v soukromí ,takže typ i na ubytování.Moc se mi líbilo v Živogošti-Blato,ubytování u LM.
Ahoj určitě mohu doporučit poptat si to na těch poptávkových systémech. Nedávno o tom byla reportáž v televizi a vypadá to fakt zajímavě a aspon u toho hledání člověk neztratí veškerý čas. Koukal jsem že je jich docela dost. Ta reportáž byla o tomto: http://www.aaapoptavka.cz/poptavky/2-cestovani.html
Mam kontakt na ubytovani v Podgore,je to primo u plaze a kousicek od centra.Byl jsem tam 3 krat po sobe a luxusni ubytovani (jsme dost narocni na ubytovani).Maji pred barakem soukromou plaz a v cene jsou i lehatka u vody. 

O1 1,9 tdi ASV 81 kw 2001,egr off
O1 1,9 tdi AGR 66 kw 2000,egr off
F1 1,9 sdi ASY 47 kw 2002
O3 1.4 tsi cng 2015
O1 1,9 tdi AGR 66 kw 2000,egr off
F1 1,9 sdi ASY 47 kw 2002
O3 1.4 tsi cng 2015
Ladas, znali jezdi dal, to mas pravdu... Preto odporucam ciernu horu! Minuly rok sme boli zaciatkom septembra, ubytko 6e na osobu, ceny take ako doma. Proste super!
ludovy peugeot 307 sw, 1,6hdi
passat B5,5 kombi, 2,8v6, 4motion, highline,ex
octavia 1,9tdi, 4x4, AGR, powerplus 764,vb,fmic,hds,r.v. 1999,ex
passat B5,5 kombi, 2,8v6, 4motion, highline,ex
octavia 1,9tdi, 4x4, AGR, powerplus 764,vb,fmic,hds,r.v. 1999,ex