Oct SDI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Ahoj mal som fabiu SDI sluzobnu a myslim ze su dokonca 2 verzie teda aspon vo fabii jedna slabsia a jedna silnejsia.ja som mal tu slabsiu
ako OFF road to nebolo zle ale ako pisu nepredbiehaaj!!!
a islo to lepsie ked som castejsie menil vzduchovy filter( lebo pri garancke na to srali )a fukaj kolesa aspon na 2,4bar

ako OFF road to nebolo zle ale ako pisu nepredbiehaaj!!!
a islo to lepsie ked som castejsie menil vzduchovy filter( lebo pri garancke na to srali )a fukaj kolesa aspon na 2,4bar

toledo sport TDI PD upravy rok2009:kat off.
opel astra TDS
Yamaha FZ6S
opel astra TDS
Yamaha FZ6S
- mori
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
ako hovoris treba menit ten filter ale na octu je ten motor slaby ja ho mam vo fabke mne sa zda v pohode na zimu ale na leto jazdim moto podla man je to spolahlivy motor SDI ja mam nabehane 300tisic a ziadny problemTomas.cz píše:Myslím, že se má měnit jednou za 60 000km ale pak vypadá jak z dolu na černé uhlí.
AUDI A6 1.8 20V
Bud rad, ze jsi dostal sluzebni auto... Vyuzivej jeho ostatni prednosti - zadny strach, ze ti ho nekdo ukradne / naboura / odre. Zadne vydaje za olej, gumy...
Ze to nejede? Ser na to, prece jsi nedostal auto, abys kvuli praco prisel o ridicak. O ten se ma prijit, kdyz jedes pro radost.
Ze to nejede? Ser na to, prece jsi nedostal auto, abys kvuli praco prisel o ridicak. O ten se ma prijit, kdyz jedes pro radost.

Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)

-
- Přispěvovatel
Přesně jak to píše lt.kubosh.
Já mám fábii v kombiku sdi.(služební)A jak říká můj kolega,nejcenější na tom autě je ta CCS-ka a hned potom to,že nikdo nepřemýšlí kam a kdy s tím jedeš...
Takže si užívej kochej se a když pojedeš sám a zkopce,ono se to rozběhne,neboj...
Já mám fábii v kombiku sdi.(služební)A jak říká můj kolega,nejcenější na tom autě je ta CCS-ka a hned potom to,že nikdo nepřemýšlí kam a kdy s tím jedeš...
Takže si užívej kochej se a když pojedeš sám a zkopce,ono se to rozběhne,neboj...
VW Transporter T5,čip Reesha-Huml
VW Passat 2,0 CR 103kW /zásluhou TDIfuna 184PS,400 Nm
VW Passat 2,0 CR 103kW /zásluhou TDIfuna 184PS,400 Nm