1,8T-problem s lambda sondou-chybna RJ-opravene!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
1,8T-problem s lambda sondou-chybna RJ-opravene!
Mam problem s lamdou pred katom, pise to nizsie uvedenu chybu..Kupil som cisto novu lambdu a ziadna zmena. Vyhrievanie funguje,lebo ked necham zapalovanie tak za chvilu je lambda horuca. Co moze byt zle? Da sa to nejak premerat co nefunguje?
motor O1 RS 1,8T RS
17523- rada valcu 1-sonda 1: obvod vyhrivani: zkrat na kostru
P1115 - 35 - 00--
motor O1 RS 1,8T RS
17523- rada valcu 1-sonda 1: obvod vyhrivani: zkrat na kostru
P1115 - 35 - 00--
Naposledy upravil(a) eazy20 dne 26 srp 2012, 19:11, celkem upraveno 4 x.
podivej se na ty hodnoty te lambdy pokud neukazuje spravnou hodnotu a je stale na chude smesi ve volnobehu to znamena ze ti ukazuje treba 2V a jednotka ti to nedokaze obohatit na hodnotu 1.5V tak zacne podezirat topny okruh sondy.V pripade chude smesi prekontroluj sani na netesnost vcetne podtlaku posilovace a odvetrani motoru je tam toho jako sena.
to si myslim ze ne ty vahy jsou ruzne kazda dava jinou hodnotu.skus ji odpojit a trochu to projet at se ty adaptace srovnaji jinak se konce nedoberes.koukam ze tech problemu je tam nejak hodne lezeto z tebe pocastech.co ukazuje ta lambda a jake jsou adaptce kanal 32 pole 1a2.ta vaha je tam jina nebo puvodni
stale mi to pise tu chybu a zmes je velmi bohata..zahrievanie ale ide,ale ide v kuse,a co som cital v jednom odbornom casopise,tak zahrievanie na sirokopasmovej lambde ide v impulzoch,a ja tam mam stale 12V,dokonca dnes som prisiel na to,ze lambda sa zahrieva aj ked vytiahnem kluc zo spinacky
kablovacku som presiel a nic som take nezistil,dokonca na pine 3 co ide + z RJ do lambdy(cez rele) som prepipal s multimetrom na baterke + aj -..toto mi nejde do hlavy,ze multimeter zapipal aj na pluse aj na minuse

Golf mk2 1,8T 20V 210kw
Seat Leon Top Sport TDI edicia Supercopa v original stave
Seat Leon Top Sport TDI edicia Supercopa v original stave