Praskající H 4
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Praskající H 4
Zdravím,
kolegové potřebuji radu.Mám Berlingo 2.0 hdi a stále měním H4.
Dobíjení funguje správně 14.2-14.5 V.Když nastartuji a zapnu světla tak vidím jak mi blikají ale po chvíli to přestane.Na voltmetru mi to ukazuje kolem 14V a pořád měním H4 ale jiné ne!Ať dám značkovou nebo i jinou tak problém přetrvává.
Odchází alternátor,regulátor,uhlíky?
Někde jsem četl o nějakém chytači špiček,že se to dá mezi + a - na baterii a je po starostech.Nevíte o tom něco?
Tento problém mají H7 ale u H4?
Děkuji
kolegové potřebuji radu.Mám Berlingo 2.0 hdi a stále měním H4.
Dobíjení funguje správně 14.2-14.5 V.Když nastartuji a zapnu světla tak vidím jak mi blikají ale po chvíli to přestane.Na voltmetru mi to ukazuje kolem 14V a pořád měním H4 ale jiné ne!Ať dám značkovou nebo i jinou tak problém přetrvává.
Odchází alternátor,regulátor,uhlíky?
Někde jsem četl o nějakém chytači špiček,že se to dá mezi + a - na baterii a je po starostech.Nevíte o tom něco?
Tento problém mají H7 ale u H4?
Děkuji
Naposledy upravil(a) tucnak dne 06 lis 2011, 12:01, celkem upraveno 1 x.
Praskající H4
Můžete mi říct jaký odpor by to měl být jak se to tam montuje.
Díky
Díky
Re: Praskající H4
žiadny odpor tam nedávaj vraz tam obyčajnu diodu na 6A ktorá ti spravý úbytok 0,5V keď bude málo tak daj dve do série ale čo mám skusenosti tak jedna bohate stači. Za ako dlho ti tá žiarovka odíde?tucnak píše:Můžete mi říct jaký odpor by to měl být jak se to tam montuje.
Díky
Tak jednou za 3 měsíce to znamená 6000 km.ROMEK píše:žiadny odpor tam nedávaj vraz tam obyčajnu diodu na 6A ktorá ti spravý úbytok 0,5V keď bude málo tak daj dve do série ale čo mám skusenosti tak jedna bohate stači. Za ako dlho ti tá žiarovka odíde?tucnak píše:Můžete mi říct jaký odpor by to měl být jak se to tam montuje.
Díky
Můžeš nějaky nákres foto nebo něco čeho bych se chytil?
Příjdu do obchodu s diodama a co jim mám říci že chci diodu na 6 A?
Diodu zapojím do serie a aby svítila?
Děkuji
svitici diodu neeeeetucnak píše:Tak jednou za 3 měsíce to znamená 6000 km.ROMEK píše:žiadny odpor tam nedávaj vraz tam obyčajnu diodu na 6A ktorá ti spravý úbytok 0,5V keď bude málo tak daj dve do série ale čo mám skusenosti tak jedna bohate stači. Za ako dlho ti tá žiarovka odíde?tucnak píše:Můžete mi říct jaký odpor by to měl být jak se to tam montuje.
Díky
Děkuji
normalni usmernovaci diodu, das do serie s zarovkou - anoda-plus a katoda- zem
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
Rozumím tomu dobře?jaykay píše:svitici diodu neeeeetucnak píše:Tak jednou za 3 měsíce to znamená 6000 km.ROMEK píše: žiadny odpor tam nedávaj vraz tam obyčajnu diodu na 6A ktorá ti spravý úbytok 0,5V keď bude málo tak daj dve do série ale čo mám skusenosti tak jedna bohate stači. Za ako dlho ti tá žiarovka odíde?
Děkuji
Plus myslíš přívod k tlumenému vláknu a mínus na kostru?
to zmamená že:do patice vedou 3 dráty kostra -,tlumená+,dálkova+,
to já myslel že přeruším +na tlumenem vláknu anodu připájím,katodu připajím na pokračující drát do patice.
Pletu se?
Rozumím tomu dobře?jaykay píše:svitici diodu neeeeetucnak píše:Tak jednou za 3 měsíce to znamená 6000 km.ROMEK píše: žiadny odpor tam nedávaj vraz tam obyčajnu diodu na 6A ktorá ti spravý úbytok 0,5V keď bude málo tak daj dve do série ale čo mám skusenosti tak jedna bohate stači. Za ako dlho ti tá žiarovka odíde?
Děkuji
Plus myslíš přívod k tlumenému vláknu a mínus na kostru?
to zmamená že:do patice vedou 3 dráty kostra -,tlumená+,dálkova+,
to já myslel že přeruším +na tlumenem vláknu anodu připájím,katodu připajím na pokračující drát do patice.
Pletu se?
Výkresu rozumím ale popisu stále ne.jaykay píše:jo, prerusis drat k vlaknu a vlozis tam diodu anodou k +12V a katodou k zemi
Pokud přeruším drát co vede k tlumenému vláknu napojím diodu a druhý konec diody dám na kostru(zem) tak mi to nebude svítit protože tam na ten zbylí drát co vede k tlumenému vláknu nepůjde +.
Ale budu se řídit výkresem.
mela by stacit, esli tam je zarovka 55W, tak tam tece 4.6A pri 12Vtucnak píše:Tak dneska jsem sehnal tu diodu ale bohužél ne 6A ale 5A myslíte že to bude vadit?Zítra bych se do toho chtěl pustit.tucnak píše:ok.díkyjaykay píše:prerusis drat co vede k zarovce
mezi konce prdnes diodu, co na tom nechapes?
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz