Prosím o radu. Již u dvou oken mi popraskaly plastové pacičky, které jezdí v kovových vodících lištách u el. stahovaček. Slyšel jsem, že je to u prvních Oct. velmi častá závada . Už jsem ve fóru na tuto problematiku narazil a někdo tam psal, že tyto pacičky se dají sehnat hliníkové. Nevíte někdo kde se dají koupit? Jinak originál stahovačka stojí ve Škodě 1500Kč, ale nevím jak je to s kvalitou a provedením těch plastů?? Díky
tiez mi praskol ten plast,dal som tam namiesto neho masivnejsi z Renault Laguna (kamos mal zhoreny elektromotor) iba som prerobil uchyt, sadlo to jak prd*l na serbel
Zdar ve škodovce se nechá koupit nový zesílený plast ten co jezdí v kolejniče ale ktomu musíš koupit nový držák na sklo,podívej se na oktávácký forum jsou tam i čísla dílů taky jsem měnil cena asi 350,Kč už je to asi rok.Ve škodovce na mě koukali všelijak když jsem jim řikal co chci nakonec to dopadlo.Taky mě tvrdili že jedině celou stahovačku tohle funguje bezva.Ten plast je oproti orig.o hodně bytelnější.
Tiež mám momentálne problém so sťahovaním okna v ľavých predných dverách - v ostatných som už menil komplet celé mechanizmy (v priebehu jedného roka sa pokazili všetky 3) nakoľko v servise mi bolo povedané že tie plastové úchyty sa do starých mechanizmov už nevyrábajú. Takže mám kúpiť aj do týchto dverí komplet celý mechanizmus alebo sa dajú pozháňať iba tie plastové úchytky?
kup jen ty plastový jezdce a kup i ty kovový packy co držej okno, protože ty kovový packy ze starých stahovaček nepasujou na novýho jezdce... Cena odpovídá, asi 46,-Kč ve Škodovce a ta packa, na obrázku je to číslo 14, ta stojí asi 250,- Kč, nebo celý 250,-, už si nepamatuju...
ĽZ spúšťač je v ťahu. Podlhovasté, tmavé plastové vodítko sa zlomilo. Tiež mám info, že sa to nedá objednať a treba to "prerobiť" na m.r. 2001+, ale len výmenou celého mechanizmu. (bez motorčeka samozrejme)
???JE 100% ZARUČENÉ, ŽE STAĆÍ SPONA NA SKLO A TO KOCKATÉ BIELE VODÍTKO A BUDE TO PASOVAŤ NA STARÉ KOĽAJNIČKY A LANKÁ???
Každý servis tvrdí, že nie, že len celý mechanizmus a potom už je pokoj.
Tack kde je pravda?
Čísla:
PZ dvere: 1U0 839 462 B, nový mechanizmus kpl. bez motorčeka (koľajnička, lanká, spona na sklo, plastové vodítko)
1U0 837 198 - spona na sklo
1U0 837 584 - plastové, biele, štvorcové vodítko
LZ dvere: 1U0 839 461 B, nový mechanizmus kpl. bez motorčeka
1U0 837 197 - spona na sklo
1U0 837 583 - plastov biele, štvorcové vodítko
Naposledy upravil(a) Tec dne 13 úno 2007, 10:11, celkem upraveno 1 x.
Octavia I combi r.98, 1.9 TDI, 90HP, AGR, +cip vraj 25HP a 60Nm
Ty plasty jsem našel, mají je na www.skoda-dily.cz za 35Kč/ks. Ty kovové spony ale nemají. Pokud ty plasty půjdou do původních kolejniček, tak je vyhráno! Ještě sehnat ty spony.
tomtt píše:Ty plasty jsem našel, mají je na www.skoda-dily.cz za 35Kč/ks. Ty kovové spony ale nemají. Pokud ty plasty půjdou do původních kolejniček, tak je vyhráno! Ještě sehnat ty spony.
Ano, to si našiel tie biele, štvorcové, masívnejšie z novšieho systému, od r.2001.
Octavia I combi r.98, 1.9 TDI, 90HP, AGR, +cip vraj 25HP a 60Nm
Dy kovové držáky mají někde v nějaké prodejně v Jihlavě.Kámoš je tam kupoval.
Jinak pokud si s tím vergloval a máš v prdeli lanko nebo šnek v motorku,budeš to muset stejně vyměnic celé