po geometrii tahne vozidlo do prava
Moderátoři: šulda, Moderátoři
po geometrii tahne vozidlo do prava
Ahoj po geometrii začalo auto táhnout doprava špatně udelana geoska?
Můžeš mít i vyvážený nakopnutý diskalreadys píše:Ale to by mu měli na té geometrii říct taky by měla být pohotovostní hmotnost ale to nikdo nedělá,pneu by měli být dofoukané vyvážené aby nebyl třeba nakopnutý disk atd.

Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
mě dělali 3D geometrii, auto táhlo doprava a pískali gumy při každém kruháku, po geometrii to sice už nepíská tak často, ale auto táhlo stále doprava, prohodil sem kola z předku na zadek a ze zadku na předek... a stejně to jemně táhne doprava, za jízdy když chcípnu motor tak to je znát hodně... nebude to třeba řízení?
btw: postřeh od tátového auta, udělal geometrii a auto stále táhlo nechal dát nový gumy a jede to krásně
btw: postřeh od tátového auta, udělal geometrii a auto stále táhlo nechal dát nový gumy a jede to krásně

Taky jsem s tím loni zápasil. Geometrie, furt problém. Zadní gumy za přední. Prohlídnout podvozek, vyměnit tyčku řízení, která měla lehkou vůli. Zase geometrie a nic. Nakonec byly gumy v háji.
Co se samotný geometrie týče, tak bych si dal hodně pozor, kdo to dělá. Protože když jsem viděl, kolikrát to "udělaj" zákazníkovi, kterej má v hajzlu čepy a silentbloky, tak jsem že mě omejou...
Co se samotný geometrie týče, tak bych si dal hodně pozor, kdo to dělá. Protože když jsem viděl, kolikrát to "udělaj" zákazníkovi, kterej má v hajzlu čepy a silentbloky, tak jsem že mě omejou...
Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
V minulosti:
- marena tdi
- Aktivista
Odpovědi: 0
a vis kde je problem? chtej vydelat a vubec je nezajima stav vozu.ja to lidem reknu neuctuju jim nic a vydelam 3xmir77 píše:Taky jsem s tím loni zápasil. Geometrie, furt problém. Zadní gumy za přední. Prohlídnout podvozek, vyměnit tyčku řízení, která měla lehkou vůli. Zase geometrie a nic. Nakonec byly gumy v háji.

Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
Máš pravdu. Kamarád mi svěřil nedávno svůj vůz ve zcela katastrofálním stavu (Omega B facelift, 2.5 DTI) a že mu to táhne doprava, když brzdí... tak ať mu někde zařídim geometrii.
Jako katastrofa. Nakonec tam byl díky mě ze známosti za necelejch deset, ale musely se udělat komplet silentbloky na předku, čepy a to se u toho odhalila ještě hromada dalších věcích...
A to byl před půl rokem na geometrii. A pak se ti podívá do očí, řekne, že dal tisíc korun ze geometrii a že to musí bejt ok, tak proč by měl platit desítku
Jako katastrofa. Nakonec tam byl díky mě ze známosti za necelejch deset, ale musely se udělat komplet silentbloky na předku, čepy a to se u toho odhalila ještě hromada dalších věcích...
A to byl před půl rokem na geometrii. A pak se ti podívá do očí, řekne, že dal tisíc korun ze geometrii a že to musí bejt ok, tak proč by měl platit desítku

Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
V minulosti: