turbo vybruje

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
hightower
Nováček
Odpovědi: 0

turbo vybruje

Příspěvek od hightower »

ahojte jsem to nový tak se poptám asi na jasnou věc.Turbo mě vybruje při sešlápnutí plynu když stojím na místě a má tokový vrčivý zvuk.Mám supa 1.9tdi awx 96kW. Je lepší to turbo vyměnit a kolik stojí nějaké dobré jeté turbo které by mělo být ok?nebo by bylo udělat repas a kam to dat co doporučíte
Děkuju všem
DOLPH
Aktivista

Příspěvek od DOLPH »

zajeď za někým kdo tomu rozumí-vibrace turba rozhodně nemůžeš cítit,takže problém je jinde....
OCT II,2.0 TDi,103KW-BMM
167k/395nm -na pohodu,TDi Fun
dhfool
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dhfool »

Pokud by ti tak vibrovalo turbo, tak ten plyn přidáš jen jednou a hřídel se rozletí. Napiš odkud jsi a určo se ti tady někdo ozve co se ti na to mrkne ;)
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
hightower
Nováček

Příspěvek od hightower »

DOLPH píše:zajeď za někým kdo tomu rozumí-vibrace turba rozhodně nemůžeš cítit,takže problém je jinde....
no když jsem na to položil ruku (samo v rukavicích) tak to jakoby vrčelo.Určitě ale za někým zajedu ale nevím jestli mohu jestě s tímto někde jet nabo bude muset někdo přijet pro mě :?
hightower
Nováček

Příspěvek od hightower »

dhfool píše:Pokud by ti tak vibrovalo turbo, tak ten plyn přidáš jen jednou a hřídel se rozletí. Napiš odkud jsi a určo se ti tady někdo ozve co se ti na to mrkne ;)
volal jsem kámošovi a ten řekl že na 100% turbo ko kolik stojí nějaké jeté a vyplatí se to? nebo koupit raději repas nebo funglovku :?
DOLPH
Aktivista

Příspěvek od DOLPH »

to záleží jaké máš nabídky...,někdy se tady v inzerci objevují nové turba za pár kaček,ale kvalitně udělaný repas je taky v pohodě.

nejhorší jsou "profi opravy" výměnou předem vyvážených hřídelek z PLR a vůbec nějakými skládankama ve smyslu co dům dal....
OCT II,2.0 TDi,103KW-BMM
167k/395nm -na pohodu,TDi Fun
LatschQ
Přispěvovatel

Příspěvek od LatschQ »

neviem odkial si,ale skus kontaktovat uzivatela Andreho ma sikovnu dielnicku v Jablonci velmi ochotny chalan ;)
VW-passat 2002 1.9TDI-pd avf 4motion HIGHLINE
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“