VagTacho USB
Moderátoři: šulda, Moderátoři
zdar ! tak jsem koukal na ten odkaz (mtaplus)a zároveň jsem narazil na nabídku VAG COM STANDART PLUS HEX-CAN s tím že podporuje CAN-BUS je u toho psáno že je to od Svobody zvýhodněná nabídka za 8760,- Svoboda to má za tu samou cenu akorát s tím že to CAN-BUS nepodporuje. zkoušel jste to někdo od MTAPLUS jestli to fachá jak má ? myslím na nových autech. díkec.
MARTEX ALH upgrade ASV + special switcher ECU 115/157PS - zlatá kára
BXE paštika
powered by CHF
BXE paštika
powered by CHF
ani tento kabel nepodporuje can -busmartex píše:zdar ! tak jsem koukal na ten odkaz (mtaplus)a zároveň jsem narazil na nabídku VAG COM STANDART PLUS HEX-CAN s tím že podporuje CAN-BUS je u toho psáno že je to od Svobody zvýhodněná nabídka za 8760,- Svoboda to má za tu samou cenu akorát s tím že to CAN-BUS nepodporuje. zkoušel jste to někdo od MTAPLUS jestli to fachá jak má ? myslím na nových autech. díkec.

tohle je u toho uváděno:
VAG-COM Standard Plus HEX-CAN
Popis: VAG-COM originál kabel s nejnovější verzí, návod, kabel HEX-CAN v COM nebo USB provedení (volbu napište do poznámky v objednávce), Podpora CAN-BUS - ANO, Prosím opravdu se jedná o CAN, tato nabídka je zvýhodněna než na přímo najdete na B.J.Servisu.
škoda, pak nechápu proč to tam uváděj
VAG-COM Standard Plus HEX-CAN
Popis: VAG-COM originál kabel s nejnovější verzí, návod, kabel HEX-CAN v COM nebo USB provedení (volbu napište do poznámky v objednávce), Podpora CAN-BUS - ANO, Prosím opravdu se jedná o CAN, tato nabídka je zvýhodněna než na přímo najdete na B.J.Servisu.
škoda, pak nechápu proč to tam uváděj

MARTEX ALH upgrade ASV + special switcher ECU 115/157PS - zlatá kára
BXE paštika