Ahoj. Měl bych kluci takovej malej dotaz moje O1 AGR mi dělá starosti. Startuje pěkně na drc teplá i studená, předvstřik okolo + - 55, voda se neztrácí. Trysky jsou 520 AHF. Vyměnil jsem obtok turbo se vším všudy za vnt a soft taky nechal přehrát. Egr zaslepil a Kat vyhodil ( byl přicpanej ) Rozvody jsem udělal taky. Opravdu jsem si s tím pohrál. Akorát jediné co vím je že je vadná baňka na turbu. Štve mě to že pokaždé když šlápnu na plyn tak kouří na bílo. Motor je trochu hlučnější oproti kamarádově nebo tátově oktě obě ahf. Mám strach aby se něco neposralo tak proto zatím stojí v garáži. Nevíte někdo čím by to mohlo být ???
Když ona se ale voda neztrácí. Kdyby se tratila neřeknu ani půl slova. Hele jenom mě napadlo nemůže bejt v nádrži sražená voda ?? naftu tam mám nvm jak dlouho auto jezdí jednou za uherskej rok.
Rád bych jezdil častěji ,ale vzhledem k práci nemůžu. Je to čistej bílej kouř. Naposled jsem najel cca 80km a pořád kouřilo stejně. Kondenzát z výfuku mě taky napadl. Výfuk nemá ani kat ani tlumič jen nerez koncovku. Olej jsem měnil nedávno když jsem dával zpátky motor do auta a že by tam byla voda se mi nezdálo.
Kdysi jsem měnil těsnění pod hlavou na Fildě kvůli tomu že to žralo vodu a i ten kouř smrděl po fridexu jenže teďkom nic. Co třeba špatnej poměr nafta:vzduch ?? Jinak jsem tam vrznul 5L LTO a namixoval s VIFem a celkem to stichlo.