podvozek Seat Toledo
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
podvozek Seat Toledo
Zdravím všechny chci se zeptat jaky mám dát tlumiče na zadek na auto Seat Toledo tdi 1M jestli olejové nebo plynové ted jsou tam bilstein a asi už je po nich předek nadskakuje a auto se cely houpe zboku na bok..najeto 265tis,v těch zadních něco hrozně mlátí a lupe ale když jsem je měl venku šli navrch pěkně..co ríkáte na značku KAMOKA?máte zkušenost?
- milansilvia
- Přispěvovatel
Re: podvozek Seat Toledo
Určite daj plynové, sú tvrdšie a dvihnú ti prdel. Kamoka mi nič nehovorí ,ja som dával alko a spokojnosť.takyněkdo píše:Zdravím všechny chci se zeptat jaky mám dát tlumiče na zadek na auto Seat Toledo tdi 1M jestli olejové nebo plynové ted jsou tam bilstein a asi už je po nich předek nadskakuje a auto se cely houpe zboku na bok..najeto 265tis,v těch zadních něco hrozně mlátí a lupe ale když jsem je měl venku šli navrch pěkně..co ríkáte na značku KAMOKA?máte zkušenost?
VW GOLF 4 1,9 TDI AHF 81 KW EGR OFF zatiaľ séria
SEAT TOLEDO 1L, AFN 81KW, EGR OFF, KAT OFF
SEAT TOLEDO 1L, AFN 81KW, EGR OFF, KAT OFF
- JohnnyBOSS
- Aktivista
kámoš dával na toledo 1M tdi komplet tlumiče a pružiny z O1rs. bylo to asi o 3cm níž a příjemně tuhý. ale pohodlný to nebylo teda.
Já mám pružiny H&R -40mm a tlumiče žlutý kapalinový koni se stavitelnou tuhostí a je to tvrdší než to z té oktávky.
Kamoš má(měl) na leonu ARL origo pružiny a tlumiče bilstein B4 a měl to stejně tvrdý jako já s těma Koni. Jen když byla nějaká opakovaná nerovnost tak mně to už podruhý nezapružilo tak "komfortně" a mu jo
Snad ti to trochu pomůže při rozhodování
Já mám pružiny H&R -40mm a tlumiče žlutý kapalinový koni se stavitelnou tuhostí a je to tvrdší než to z té oktávky.
Kamoš má(měl) na leonu ARL origo pružiny a tlumiče bilstein B4 a měl to stejně tvrdý jako já s těma Koni. Jen když byla nějaká opakovaná nerovnost tak mně to už podruhý nezapružilo tak "komfortně" a mu jo

Snad ti to trochu pomůže při rozhodování

Toledo 1M ALH >> FB PP764 stage 2, 12mm Zexel, podávačka AXR, ATD, VR6, EWT, 230FMIC/60mm, VB, 288/232mm a pár věcí z ARL. 177PS 399Nm, chip od benzínky
- PRODÁNO
Superb II 3,6 V6 FSI - PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW

VW Touran 1.9 TDi 74kW
- JohnnyBOSS
- Aktivista
-
- Sběrač informací
nedával ale já si všimám kolem sebe zajímavých věcí a podle fotky predního znaku co máš v profilu je mi to jasny že jsi to ty protože takovy toledo 1M jako je tvoje s nárazníkem cupra a prahama je tu snad jen jedno na moravě a ještě pak stříbrny v olmiku 8)hned když jsem tvoje spatřil koukal jsem na přední kapotu 

- JohnnyBOSS
- Aktivista
to seš teda koumák
No a to stříbrný má právě ten podvozek z ORS

Ten znak je dobry poznávací znamení, to jsem na moc Toledech ještě neviděl

Ten znak je dobry poznávací znamení, to jsem na moc Toledech ještě neviděl

Toledo 1M ALH >> FB PP764 stage 2, 12mm Zexel, podávačka AXR, ATD, VR6, EWT, 230FMIC/60mm, VB, 288/232mm a pár věcí z ARL. 177PS 399Nm, chip od benzínky
- PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW

VW Touran 1.9 TDi 74kW
- JohnnyBOSS
- Aktivista
jinak takhle to vypadá s tím podvozkem

Uploaded with ImageShack.us
No něco by se doma našlo, co by sis představoval?
Mam tady teď jedny kola na toledo 17", kdybys chtěl

Uploaded with ImageShack.us
No něco by se doma našlo, co by sis představoval?

Mam tady teď jedny kola na toledo 17", kdybys chtěl

- PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW

VW Touran 1.9 TDi 74kW
- JohnnyBOSS
- Aktivista
mám přední nárazník, ale ten je na opravu a lak, momentálně slouží jako držák na dřevěný třísky
Tlumiče mám komplet předek i zadek i s pružinama. Normálně jsem na tom jezdil, měnil jsem je jen kvůli snížení
auto jsem s nima koupil, takže nevím, co mají za sebou a jak jsou přesně starý.
Pak tady mám jednu palubovku s dírou po taxametru na pokusy, 10mm hlavu čerpadla, 280mm brzdy (třmeny, těhlice, schopný desky a neschopný kotouče)
A brzo bude 66/81KW olejovej výměník, airbox, harmonika, plastová trubka k turbu, turbo GT 1749V a pak celý vedení vzduchu včetně intercooleru, egru zřejmě po smrti a sacích parohů
A ještě by tady byly jedny origo šedý sedačky, ale ty nejsou moje, má je u mě schovaný kamarád. Ale myslim, že by je prodal.
Ještě mám origo rádio Brisa bez pinu a ovladač na zrcátka myslím že i na sklopný zrcátka
Pak tady mám nějaký skla myslím že ty dvě ve dveřích na straně u řidiče.
určitě ještě něco, ale to bude někde hluboko na půdě

Tlumiče mám komplet předek i zadek i s pružinama. Normálně jsem na tom jezdil, měnil jsem je jen kvůli snížení

Pak tady mám jednu palubovku s dírou po taxametru na pokusy, 10mm hlavu čerpadla, 280mm brzdy (třmeny, těhlice, schopný desky a neschopný kotouče)
A brzo bude 66/81KW olejovej výměník, airbox, harmonika, plastová trubka k turbu, turbo GT 1749V a pak celý vedení vzduchu včetně intercooleru, egru zřejmě po smrti a sacích parohů

A ještě by tady byly jedny origo šedý sedačky, ale ty nejsou moje, má je u mě schovaný kamarád. Ale myslim, že by je prodal.
Ještě mám origo rádio Brisa bez pinu a ovladač na zrcátka myslím že i na sklopný zrcátka

Pak tady mám nějaký skla myslím že ty dvě ve dveřích na straně u řidiče.
určitě ještě něco, ale to bude někde hluboko na půdě

- PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW

VW Touran 1.9 TDi 74kW