DO u Octavie 1,9Tdi r.v 1999

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
hasic4
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

DO u Octavie 1,9Tdi r.v 1999

Příspěvek od hasic4 »

Zdravím.Mám problém.Měnil jsem baterii v DO a chvíli mi to fungovalo a pak dálkový ovladač přestal fungovat(kontrolka mi pořád svítí) musím to rozdělat a pak zase na chvíli funguje.Nevíte čím to je nebo jak se to programuje.Vag mám ale tam jsem to nikde nenašel.Moc díky za radu
djpeto
Přispěvovatel

Příspěvek od djpeto »

pravdepodobne mikrospinac v dialkovom ovladaci je stale zopnuty, vymenit a bude fungovat.
EKOCar B100
#1:Octavia Combi '99 Black magic, AHF, EGRoff, TT-puky, 13000lm light.
#2:Octavia '97, modra metaliza, AGR,EGRoff,MAFoff
takyněkdo
Sběrač informací

Příspěvek od takyněkdo »

taky mám takový problém nevíte někdo kolik voltu ma mit baterka uvnitř?já naměřil 3,6 coz se mi zda dost..ráno jsem si ještě otevřel dálkově a přijedu do práce a už to nešlo:(světélko na ovladači svítí tak nevím:(poradte někdo prosím
Pavel Janů
Sběrač informací

Příspěvek od Pavel Janů »

cauves no když svítí pořád tak je spatný mikrospínač nebo špatně složený klíč ja když jsem měnil baterky tak mě to taky vyplivlo ale stačilo ho strčit do spínačky zapnout zapalování a chytl se udělalo to ještě tak 2 za sebou behem3 dnů ale ted už2 měsíce v pohodě to samý u druheho kliče
takyněkdo
Sběrač informací

Příspěvek od takyněkdo »

tak mi zničeho nic dnes zase funguje..mikrospínač ve dveřich?a má i něco společného s okny?spolujezdcovo okno když zmáčknu automatickej dojezd povyjede třeba jen 3cm..jinak mi nejde osvětlení dveří stropní taky někdy ne a někdy centrál na klíč ..to bude asi vše ten mikrospínač..jen si udělat čas na to..
Filas
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filas »

Je to vadnej ovladač. Není to jen mikrospínačem.Řešil jsem to rok, nakonec jsem dal jiné ovládání a je klid.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“