Picasso 1.6 HDi EDC 16 , neskutečný záser...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- autoelektrika
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Picasso 1.6 HDi EDC 16 , neskutečný záser...
Dotaz ohledně Picassa-Regulace na volnoběh 36%,což znamená,že je málo paliva,padá do nouzáku.Vyměněno vysokotlaké čerpadlo(nové),regulátor(nový),snímač tlaku v rejlu (nový),Kanystr s naftou rovnou do vysokotlakého čepadla(vyloučení ucpaného přívodu paliva)-(stejné).Vyměněny vstřiky-10000,-km najeto (stejné).Vše bez závad,pouze při nouzáku:tlak v rampě (nízký).Nemáte někdo s tímto zkušenost?Už tam nemám ani co vyměnit.Jedině jednotku,ale zatím jsem se nedoslechl a ani nedočetl,že se stím někdo setkal.Děkuji
- autoelektrika
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
- autoelektrika
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
- autoelektrika
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
- autoelektrika
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
No právě.autoelektrika píše:Třeba myslí přetlakovej ventil na rejlu,ale ten na této verzi není.Na liště je pouze snímač tlaku.
Měl jsem podobný problém s 2.0HDI 16v. Auto zničeho nic nereagovalo na plyn a běželo jen na volnoběh, tlak na railu byl nízký. Nové VT čerpadlo i s regulátorama nic neřešilo až přepadová zkouška za jízdy odhalila propouštějicí vstřikovač. Naplnil jsem asi 10 PETek než se to projevilo.
Zajímavé bylo, že se stačilo dotknout balonku na přívodu nafty a okamžitě bylo všechno v pořádku...
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
ty ventilky jsem myslel pochopitelne obrazne
ty vstrikovace jsou opravdu nove nebo repas?neni to dlouho co sem daval do 2,5dci repase a zanedlouho zacalo auto blbnout padat do nouzaku,spatny starty,psalo mi to taky listu.nastesti ji mam na zkusku takze tu jsem vyloucil,dal jsem ty vstriky na zkousku a 3ko,takze nove,auto jede upne jinak a bez problemu.
pochopitelne to nemusi byt tvuj pripad,tohle byl renault

ty vstrikovace jsou opravdu nove nebo repas?neni to dlouho co sem daval do 2,5dci repase a zanedlouho zacalo auto blbnout padat do nouzaku,spatny starty,psalo mi to taky listu.nastesti ji mam na zkusku takze tu jsem vyloucil,dal jsem ty vstriky na zkousku a 3ko,takze nove,auto jede upne jinak a bez problemu.
pochopitelne to nemusi byt tvuj pripad,tohle byl renault