sprintový speciál

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

sprintový speciál

Příspěvek od Ladas »

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Martin.R
Aktivista

Příspěvek od Martin.R »

Což jízda do kopce, ale jak to brzdí z kopce???
Elektronika auta a technika........
776 829390
Forest
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Forest »

Verim, ze kdyby natahnul nohy pred sebe, tak by vyjel dal ... ale zda nahoru, tim uz si nejsem tak jist. By potreboval takova ta stabilizaci kolecka dozadu (a nejspis i dopredu) jako maji sprintovaci specialy.

Nicmene myslim, ze na rovinku dobra zabava a mohlo by to byt levne na sestrojeni.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
marena tdi
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od marena tdi »

Martin.R píše:Což jízda do kopce, ale jak to brzdí z kopce???
Jak? kompresi toho šílene silného motoru ,ale pak bych to videl na to ze se ten borec v tom bude tocit jak v kafomlynku. :D :D :D
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
Martin.R
Aktivista

Příspěvek od Martin.R »

marena tdi píše: Jak? kompresi toho šílene silného motoru ,ale pak bych to videl na to ze se ten borec v tom bude tocit jak v kafomlynku. :D :D :D
Přesně to jsem si totiž představil když jsem psal předchozí příspěvek a vyprsk jsem u toho smíchy a tak jsem dneska v práci za labilního.
Elektronika auta a technika........
776 829390
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“