Oznameni "Emise do dilny"-Touran 2L 16V TDI AZV´03
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Oznameni "Emise do dilny"-Touran 2L 16V TDI AZV´03
... resil to uz nekdo na tomto typu? Predbezne se zajimam, pokud by to byla prkotina (viz. odkaz), tak bych to nevozil do servisu.
http://www.volkswagenclub.net/forum-tem ... touran-695
Auto mi prijede zitra, takze prozatim neznam kod zavady.
http://www.volkswagenclub.net/forum-tem ... touran-695
Auto mi prijede zitra, takze prozatim neznam kod zavady.
Naposledy upravil(a) Forest dne 13 pro 2011, 20:45, celkem upraveno 3 x.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
-
- Aktivista
Je mi to jasny, tohle je jen takovy to pomyslny stahovani kalhot jeste pred brodem. Uvidime, cim me prekvapi ... nehoraznej bazmek tenhle Touran 

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 

-
- Aktivista
A ty 16V co nasledovaly byly snad lepsi?
Jinak ja hovorim o autu jako celku, s motorem nastesti jeste nic ... teda mimo toho, ze jsme presli z tech longlife sracek (ktere se spotrebovavaly pomalu jak nafta) na klasiku Valvoline Durablend Diesel 5W-40. Od te doby to olej nezere, resp. v ramci rozumnych limitu a je i lepsi chod (subjektivni dojem).
Koupe Tourana byl jeden z mych nejvetsich omylu me pusobnosti ve firme ... zpocatku jsem byl dokonce hrdej na to, ze se mi ho podarilo zajistit (byl to jeden z prvnich kusu v CR) ... dnes uz se za to stydim ale kdo to kua mel vedet?!
Rikal jsem si, ze kdyz je to na platforme Golfa, tak ze to budou mit vyreseny a jediny, co tam bude vicemene jiny bude kastle ... chyba no.

Koupe Tourana byl jeden z mych nejvetsich omylu me pusobnosti ve firme ... zpocatku jsem byl dokonce hrdej na to, ze se mi ho podarilo zajistit (byl to jeden z prvnich kusu v CR) ... dnes uz se za to stydim ale kdo to kua mel vedet?!

Naposledy upravil(a) Forest dne 13 pro 2011, 13:27, celkem upraveno 2 x.

vyčisti egr, je to normalka na novejšich autach počitač vyhodnocuje podla prietoku vzduchu či je dobre otvoreny egr, Dan za novsie auta, seru tam same cidlo sami snimač počitač všetko porovnava a pak svieti prístrojovka. Kup si max rv.99 a más pokoj.
Mam tiež Tourana AZV, a tiež VAG ako príslušenstvo
No a AZV bol vždy 16V, aj starši aj novší
Mam tiež Tourana AZV, a tiež VAG ako príslušenstvo

No a AZV bol vždy 16V, aj starši aj novší

Octavia2 -1,9tdi 77kw
Touran 2.0L D 138HP AZV
Golf variant 1,9tdi 4motion
Vento 1,9TD
Fabia 1,2htp/BMD
Touran 2.0L D 138HP AZV
Vento 1,9TD
Fabia 1,2htp/BMD
-
- Aktivista
Podla mna su stejne, BKD- SKODA , AZV- VW.Tomas.cz píše:Může mi ještě někdo vysvětlil rozdíl mezi BKD a AZV?
Oba jsou 16v, oba bez dpf ( aspn teda v OII co mám Škoda dílenskou příručku ) a jeden má 103kw a druhý 100kw.
Ten rozdíl je jenom v naladění nebo i jinde?
Octavia2 -1,9tdi 77kw
Touran 2.0L D 138HP AZV
Vento 1,9TD
Fabia 1,2htp/BMD
Touran 2.0L D 138HP AZV
Vento 1,9TD
Fabia 1,2htp/BMD