Zdravim chlapi,
chci si na zimu koupit na O1 autoplachnu. Na trhu toho je dost. Vesměs všechny jsou z nylonu a nepromokavé. Zajímá mě ale, jestli by byly i odolné proti mrazu, jestli mi nepopraskají. Cenově se plachty dost liší. Od jednoho rozměru jsem našel např za 650, ale taky za 2000,-.
Máte s tim někdo zkušenost, popř doporučili byste mi nějakou konkrétní?
Díky, Milan
Autoplachta
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- lucky.jack
- Přispěvovatel
Jak často a na jak dlouho budeš plachtu dávat?
Všeobecně vzato, voda ti pod plachtou kondenzuje, nemůže se odpařovat a jak známo v kontaktu s železem atd. vzniká koroze. Já jsem měl plachtu přes léto a na zimu jsem o ni ani nepřemejšlel. A už bych do toho nešel¨. Taky je to pakárna pořád to nandávat a sundávat...
Všeobecně vzato, voda ti pod plachtou kondenzuje, nemůže se odpařovat a jak známo v kontaktu s železem atd. vzniká koroze. Já jsem měl plachtu přes léto a na zimu jsem o ni ani nepřemejšlel. A už bych do toho nešel¨. Taky je to pakárna pořád to nandávat a sundávat...
a když bude padat mokrej a přimrzne to k látce budeš to s tím humusem dávat do kufru nebo kam
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Máme garáž, ale vzhledem k tomu, že tam parkuje auto, co prostě míň jezdí a taky je to majitel baráku, tak parkuju sice za vratama, ale předtim, takže plachu s sebou vozit nebudu
Jako nejsem z toho moc nadšenej, nedovedu si představit, že když napadne x cm sněhu, že to sundám jednim vrzem a pojedu, tak to asi nefunguje.
Jako nejsem z toho moc nadšenej, nedovedu si představit, že když napadne x cm sněhu, že to sundám jednim vrzem a pojedu, tak to asi nefunguje.