POLO 1,7SDI+turbo
Moderátoři: šulda, Moderátoři
POLO 1,7SDI+turbo
Nazdar lidi, mám polo 1,7 SDI šlo by do něj implementovat turbo a větší vstřiky bez výměny kabeláže a softu? Jakého by takto upravený motor mohl
dosahnout výkonu bez podstatného zkrácení životnosti?
Jaké vstřiky a jaké turbo?
Dík Richard K.
dosahnout výkonu bez podstatného zkrácení životnosti?
Jaké vstřiky a jaké turbo?
Dík Richard K.
Passat B2 Syncro 1,9TDI
hlavně taky ať si vezme stopky až bude shánět novej motor,mno možná lepší bude kalendář...scream píše:takto upravený motor by bez jakékoliv modifikace elektoniky a komponetů mohl dosáhnout asi tak.... hodně koní. až to pak pujdeš projet vem si stopky, zajíma me, jakej bude čas.![]()
R.I.P.

Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Tak Vám děkuji za fundovanou radu. Jaký je vlastě rozdil mezi 1,9SDI a TDI (nemyslím turbo atd).Mají stejné bloky kliky ojnice? Je to jako u strých 1,6 tedy že td má chlazení dna pístu olejem. Dále jaký je rozdíl mezi 1,9 a 1,7 sdi. Ve vrtání nebo ve zdvihu. Předem děkuji za věcné odpovědi.
Richard K.
Richard K.
Passat B2 Syncro 1,9TDI
Boda> Zajimalo by mne k cemu tu 1,7 chces? Zalozni elektrocentralu nebo snad do pracky?
Clovek, kteremu nevydrzi 1,9TDI ani na ujeti 400m nemuze mit pro 1.7SDI jine uplatneni.
SDIcka nemaji pisty chlazene olejem ne? A to bude jen jeden z hacku nerealizovatelne prestavby.
Clovek, kteremu nevydrzi 1,9TDI ani na ujeti 400m nemuze mit pro 1.7SDI jine uplatneni.
SDIcka nemaji pisty chlazene olejem ne? A to bude jen jeden z hacku nerealizovatelne prestavby.

Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)

Ja osobne keby som sa pustil do preestavby SDI na TDI tak v prvom rade 1,9 Tdi a aj s prevodovkou, na co ti bude vykon ked pojdes max 150 na 5 ke. to sa nehodi na 150 ps ak nechces tahat 2 auta 130 hore kopcom. ale asi iba 1km kym zdochne prevodovka. Ak to nechces riesit komplexne tak to ani neries. Mozno to bude zniet sproste ale najlepsie a najlacnejsie bude pre teba toto predat a kupit tdi / okrem 1Z/. Myslim ze mi tu daju viacery za pravdu.
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
Tak pozor! 2x 400m. Stalo se to až při druhé jízdě.lt.kubosh píše:Boda> Zajimalo by mne k cemu tu 1,7 chces? Zalozni elektrocentralu nebo snad do pracky?

A nevydrželo turbo.

Jinak ta 1.7 je jen takový pokus ( třeba s ní budu startovat pořádnej motor...

RichardK: 1.7 má menší zdvih, takže nejde z 1.9 použít téměř nic ( písty, ojnice, klika... - všechno špatně

Naposledy upravil(a) Bóďa dne 20 úno 2007, 23:12, celkem upraveno 1 x.
MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®