climatronik pomoc

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
duchy
Nováček
Odpovědi: 0

climatronik pomoc

Příspěvek od duchy »

Mám prozbu budu montovat climatronik do seat leon 1.4 16V vše mám pohromadě.Jedná se jenom o přesné zapojení nemáte někdo schéma kam co a jak zapojit autoelektriku zvládám tak jenom pro jistotu.Předem dík za pomoc (crazy)
maniacdewil
Přispěvovatel

Příspěvek od maniacdewil »

tak to si docela střelec,s kym jsem se bavil tak mi říkali,že AC neni problem ale DIGI je docela velka pakarna.Ja to řešil vymněnou interierové el. ale to nebyla žadna frajeřina :-) ,taky mam 1.4 16v
CHYTRÝ MUŽ,DAROVANÉ OPICI DO OČÍ NEPLIVE :-)
duchy
Nováček

Příspěvek od duchy »

snad to zvládnu mám k tomu kompletní elektroinstalaci včetně motorové tak to snad půjde (rofl) :-) (rofl)
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

robil som to v sobotu na golfe 4 1,9 Tdi 1999 auto bez klimy klasika kurenia na climatronic. pokial mas k tomu vsetko da sa. kamarat mechanik urobil svoje veci ja elektriku a slape to. (noteeth) akurat som asi 2 hodiny vyrezaval kabelaz climatronicu zo zvazku, aby to bolo ako origo. potom som to zapojil a pripaskoval k povodnej kabelazi. ak mas aj schemy no problem. keby nieco napsi na forum. urcite ti poradime. (crazy)
duchy
Nováček

Příspěvek od duchy »

tak komplet topení je v autě teď budu tahat elektriku část už mám teď ještě ten zbytek kdyby měl někdo schémata budu jen rád jistota je jistota ;)
skymann
Přispěvovatel

Příspěvek od skymann »

Mas mail?
duchy
Nováček

Příspěvek od duchy »

Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“