česká kancelář pojistitelů
Moderátoři: šulda, Moderátoři
česká kancelář pojistitelů
Kurvy jedny chtejí po mě zaplatit pojistění za auto někdy z roku 2009, nemluvím o tom, že to auto stálo rozmontované v dílně. Máte někdo zkušenost jak na ně?
budeš platit uhlíři taky jsem platil a zjistěj to od dohlášení po ukončení předchozí pojistky
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!

v době nepojištění auta sem nebyl vlastníkem , vlastníkem byl Ilja čonkin
z kazachstánu , žil tady a pak se rozhodl vrátit tak mi auto prodal nazpátek
podepsal sem mu plnou moc na přepis , od všeho mám kupní smlouvy , dokonce mám ofocenou jeho občanku !
takže si ho najděte vy ......... !!!! nazdar !
a kdyžtak mi pošlete doporučeným dopisem výpis z dopravky

--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

Re: česká kancelář pojistitelů
záleží kdy z roku 2009,přesný datumzizalak píše:Kurvy jedny chtejí po mě zaplatit pojistění za auto někdy z roku 2009, nemluvím o tom, že to auto stálo rozmontované v dílně. Máte někdo zkušenost jak na ně?
Tel:776005385 Nový Bor
Pokud to doložíš kupní smlouvu, že jsi to prodal tak tě to nemusí zajímat, je povinnost kupujícího to přihlásitTomas.cz píše:A pomohlo to?
Já jen, že obvykle posílaj zpět odpověď ve smyslu, že tvoje argumenty nelze brát v potaz + zaplaťte, případně ty jsi povinen jim poslat výpis z dopravky o tom, že jsi nebyl majitel.
Holt když má někdo zlodějnu posvěcenou zákonem...
Tel:776005385 Nový Bor
No tak mi to taky přišlo, za 10 dní u Caddy 1600Kč (skončil vlétě leasing a než jsem se dostal to pojistit tak týden v háji - 130 Kč denně plus nějaký náklady na vyřízení.
Pěkný sazby....
ale asi jim to pošlu, nebudu dělat machra. Jen už si dám kurva pozor.... 
Pěkný sazby....

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

taky chteli 6500 za starou audi 100. volam tam a rikam, to neni mozne, vzdyt mi pojistovna vracela penize za preplatek po prodeji. pani na to, na to vam nemam co rict. dodejte dokumentaci. 5 minut nato volam. mam papir z pojistovny, ze k vypovedi smlouvy z duvodu prodeje je prilozena zelena karta a kupni smlouva. pani nato ze ji to nezajima, ze chce kupni smlouvu, nebo si mam zajit na dopravku pro vypis. tak jsem se nervnul a zacal hulvatovat, co to tam maji za bordel, a potom uz rikala jen a jeste nejake prani. jsou to zmrdi. nakonec jsem neplatil nic, ale ty nervy s cu....ma. ale kdybych nemel kupni smlouvu, tak bych to asi zaplatil.
- OndraTDI...
- Přispěvovatel
to by asi mely, ale pro ne je jednodusi otravovat a deptat tebe, a kdyz nahodou nemas potrebny doklad tak jsi v prdeli, a i kdyz ho mas tak te aspon takhle vyzkousi, urcite naky lidi ze strachu radsi zaplatili aby se jich zbavili, ale ti co doopravdy zasadne a dlouhodobe neplati tak na ty si asi netroufnou, zadiraji jen obycejny lidi kvuli par dnum, jsou to svinenogis píše:a neměli by to náhodou dokazovat oni tobě? z tvé strany k pochybení snad nedošlo, ne?

O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A