Zdravim,
potreboval bych nejak relativne levne vyresit sviceni na aute, je to O1 rv. 01, jsou tam klasicke halogeny myslim H4, ciry plast. Premyslel jsem o xenonech, ale nejak tomu nerozumim, poradte prosim.
Diky
tom
poradte prosim - svetla O1
Moderátoři: šulda, Moderátoři
poradte prosim - svetla O1
O1 ASV 01 chip 110kW
Re: poradte prosim - svetla O1
no jak se divam tak H.I.D prestavbove sady H4 bixenon- cca 9000 kc, taktom4550 píše:Zdravim,
potreboval bych nejak relativne levne vyresit sviceni na aute, je to O1 rv. 01, jsou tam klasicke halogeny myslim H4, ciry plast. Premyslel jsem o xenonech, ale nejak tomu nerozumim, poradte prosim.
Diky
tom
to nedam. a H4 zarovku, ktera by svitila vic nez mam ted - Osram Silverstar, jsem nenasel (bohuzel sviti porad malo) leda 100 W, ale neni homologovano.
tak ted babo rad.
O1 ASV 01 chip 110kW
Re: poradte prosim - svetla O1
takze toto k H.I.D. sadam:
Výrobky splňují všechny požadavky nových směrnic Evropské unie (prohlášení o shodě- značka CE) a dále jsou homologovány pro provoz v motorových vozidlech elektromagnetické kompatilibity (homologace e11), ale nejsou schváleny pro provoz na veřejných komunikacích.
Hlavními důvody, které ztěžují schválení jsou rozdílné postupy pro instalace v jednotlivých vozidlech. V závislosti na konstrukci originálních reflektorů vyžaduje instalace měnší či větší zásah do jejich konstrukce, který může u některých vozidel způsobit trvalou změnu některých dílů vozu (např. zadní kryt reflektrou atd.)
Výrobky splňují všechny požadavky nových směrnic Evropské unie (prohlášení o shodě- značka CE) a dále jsou homologovány pro provoz v motorových vozidlech elektromagnetické kompatilibity (homologace e11), ale nejsou schváleny pro provoz na veřejných komunikacích.
Hlavními důvody, které ztěžují schválení jsou rozdílné postupy pro instalace v jednotlivých vozidlech. V závislosti na konstrukci originálních reflektorů vyžaduje instalace měnší či větší zásah do jejich konstrukce, který může u některých vozidel způsobit trvalou změnu některých dílů vozu (např. zadní kryt reflektrou atd.)
O1 ASV 01 chip 110kW
Ahoj ja som to riesil ze som dal pridavne dialkove od hella FF50 je to naozaj super.mal som aj 100W ziarovky ale v tych novych faceliftovanych svetlach s plastu to neni zadna vyhra.na leto som to daval prec vraj sa to zvyklo roztopit.do xenonou som nesiel lebo nemas nastavovanie urovne na dorabanych. 

toledo sport TDI PD upravy rok2009:kat off.
opel astra TDS
Yamaha FZ6S
opel astra TDS
Yamaha FZ6S
s tím souhlasím, udělal jsem to stejně a nemohu si stěžovat...miro TDI píše:kup origo lampy i s xenonama a máš po problému jsou už od 10000 k mání si myslím že tohle by byla lepší cesta než předělávat ty staré lampy

Fabia RS - 274PS, 578N.m. - DIESELPOWER - EX
BMW 335Cd - 368PS, 790Nm - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300

BMW 335Cd - 368PS, 790Nm - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300