Zdravim chcel by som sa opytat na vymenu piestov a ojnic. Aky typ alebo aku znacku by som mal dat do motora 1,9TDI 90PS AHU pre dalsie zvysovanie vykonu? Chcem vymenit trysky ale bojim sa ze ked mu slapnem na plyn, ze to nemusi vydrzat a nechcem riskovat. Kolko to cele priblizne stoji?
ahu od výrobního čísla cca 100000 mají písty v pohodě ,jinak já jsem koupil písty i s ojnicemi z agr za 2000kč , počítej práce tak 5000kč pokud si to nebudeš dělat sám ,těsnění pod hlavu a nové šrouby taky něco stojí
no cislo je 254471 cize podla toho co pisete by to malo byt OK ale v com su tie piesty ine? a kolko šťavy znesu? Ja len chcem aby ten motor vydrzal upravu a bol po tejto stranke predimenzovany kvoli tomu ze ho cez vikendy moc nesetrim...
No isty si som ze to numero je OK ale neviem na kolko su stavane tie piesty s ojnicami a je rozdiel ked sa na tom aute ide cez den do prace a ked sa cez vikendy s chalanmi nahaname...vtedy ten motor dostane zabrat preto aj ked by to za normalnych okolnosti malo vydrzat chcem aby to vydrzalo aj extrem...Viete mi poradit nejaku firmu ktora sa tym zaobera?TU v SR najlepsie BA+okolie...Diky