Kdo mi nachipuje OCTÁVKU TDI 74kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kdo mi nachipuje OCTÁVKU TDI 74kw
jedná se o ŠKODA OCTAVIA TOUR 1.9 TDI PD 74KW r.v.06, Chtěl bych to co nejdříve a za co nejméně peněz, ale zaroveň od někoho kdo s tím má nějaké zkušenosti. Kdyby byl ze středočeskýho kraje tak by to bylo nejlepší. Díky
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kdo mi nachipuje OCTÁVKU TDI 74kw
Blegas píše:jedná se o ŠKODA OCTAVIA TOUR 1.9 TDI PD 74KW r.v.06, Chtěl bych to co nejdříve a za co nejméně peněz, ale zaroveň od někoho kdo s tím má nějaké zkušenosti. Kdyby byl ze středočeskýho kraje tak by to bylo nejlepší. Díky
urcite Risa, je nejlepsi
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation
jo kamo, kez by to monopol byl. pak se objevi typek co to nekde lohne (mluvim vseobecne) a neznalcovi to tam naleje a pak ty lidi nedelaj dobrou reklamu kdyz se jim to sere a pak sou na tom biti lidi, ktery to delaj poctive a poradnepafka píše:MONOPOL
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation
TO není nic proti reeshovi, jen snad není jediný ,samozřelmě,že doporučení je dobré,ale jsou i jiní dobří, ne?Už jsem se ptal několikrát jak poznám dobrý čip, od špatného, a nikdy jsem nedostal odpověď. Já tomu nerozumím, a ptám se jako laik.A jen na okraj, za posledních tak pět let, mě jeden člověk načipoval cca 35 aut různých značek, a některé už najeli opravdu moc km, i s károu a jezdí dodnes. Tenkrát jsem se taky bál, a vsadil jsem dobře. Tak asi nejsou všichni nalejvači, a co se týče ceny , i tady asi taky konkurence funguje. Na druhou stranu ty lidi vědí kdo jim to dělal, a koho mají při problémech tahat za uši , ne?
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kdo mi nachipuje OCTÁVKU TDI 74kw
doufam , ze jsi tim nemyslel me,protoze o tom jak ja delam nevis vubec nicflekyc píše:Blegas píše:jedná se o ŠKODA OCTAVIA TOUR 1.9 TDI PD 74KW r.v.06, Chtěl bych to co nejdříve a za co nejméně peněz, ale zaroveň od někoho kdo s tím má nějaké zkušenosti. Kdyby byl ze středočeskýho kraje tak by to bylo nejlepší. Díky
urcite Risa, je nejlepsi"nalejvacum" never, urcite chip na miru
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
to je pravda , otazka znela kdo mi nachipuje OII,takze krome meho prispevku jsou vsechnyLusťa píše:napadlo mě teď jedno přísloví, ale nebudem tady rozvádět jinou debatu. Necháme toho. Sorry za
/samozdrejmne ,ze reesha ma prednost , je to jeho forum tak mu nechci krast zakazniky,aby az me priste navstivi tak aby neprijel jeste s jednim autem plnym ukrajincu
p.s. nejsem prelejvac upravuju kazdy auto individualne