Sikovny
Moderátoři: šulda, Moderátoři
V maji som sa takto driapal na korbu Ducata odtahovky (pretoze nefungovalo roztahovanie pasov a tie lyziny nevedel dat tak blizko k sebe) s Bobcatom E16. A mal som starch, ale nebolo to az take hrozne dostat sa na cca. 50cm vysoku korbu ktora bola 2x sirsia ako rypadlo vaziace 1600kg. Checlo to vela trpezlivosti, chladnu hlavu a opatrnost. Keby mi hydromotori zaberali rovnomerne tak by sa mi velmi ulahcila situacia. Ale ak by som mal dostat 15t rypadlo alebo ten 8t rypadlonakladac 4m do luftu a na mm rovnaku sirku, by som sa asi posral od starchu. Darmo su to frajeri, majstri svojho remesla.
-
- Aktivista
U nas je jeden, ktery dela s UNCckem a vozi si to na Avii, na kterou se dostava bez cizi pomoci a najezdu. S presnosti s jakou pracuje by si clovek myslel, ze by s UNCckem umel i operovat srdce. To proste musi clovek videt.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
No tak z vlasntí zkušenosti ti můžu říct, že s bagrama (20t a výš) se teda pracuje mnohem líp a mnohem přesněj než s těmato telefonníma budkama na pásechTDI tech píše:V maji som sa takto driapal na korbu Ducata odtahovky (pretoze nefungovalo roztahovanie pasov a tie lyziny nevedel dat tak blizko k sebe) s Bobcatom E16. A mal som starch, ale nebolo to az take hrozne dostat sa na cca. 50cm vysoku korbu ktora bola 2x sirsia ako rypadlo vaziace 1600kg. Checlo to vela trpezlivosti, chladnu hlavu a opatrnost. Keby mi hydromotori zaberali rovnomerne tak by sa mi velmi ulahcila situacia. Ale ak by som mal dostat 15t rypadlo alebo ten 8t rypadlonakladac 4m do luftu a na mm rovnaku sirku, by som sa asi posral od starchu. Darmo su to frajeri, majstri svojho remesla.

Co se toho traktoru týče, tak to je jiný frajer, ale stejně tam musí mít vymyšlené něco navíc vzhledem k tomu, že ho nějaká neznámá síla natáhne na ten vagon.
Toto nemoze byt pravda http://www.youtube.com/watch?v=genEmkDb ... re=related
To bude zrejme nejaka fotomontaz