Malé čidlo
a profukuje vedení od cooleru
Moderátoři: šulda, JasteR, Moderátoři

tak ono je tam 2559 turbo takže pochybuju že se ten spodek vylepší a mě to ani nějak nevadí že to jede od vyšších otáček zvykknul jsem si na to a nějak mi to ani nepřijdeMarek77 píše:Je to mrtvé dole. Nahoře (přes 4000) je to v cajku. Chtělo by to rychlejší foukání, aby to vyskočilo dole.

t se musí nechat že některý věco vypadaj zajímavě něco takovýho bych někdy pořešil ale uvidíme až to bude komplet tak uvidíme jak to bude vyhovovatForest píše:Toto turbo (paklize se jedna o GT2559V) je vskutku nestastne reseni, nicmene ten spodek muze byt lepsi. Stribrnej mel na rotacce na tomto turbu pres 1,5 baru ve 2000 a neuvedomuji si, ze by si nekdy stezoval na nabeh.
Zde muzes hledat inspiraci:
GT2559V je celkem orisek na ladeni a jeho pouziti je cesta do pekel. Jedine, co je na tom turbu dobre, tak je dualne chlazeny stred, to je vskutku pro hardcore upravy idealni. Jinak srovnani s Omegou 2,5TD neni podle me ten nejlepsi priklad srovnani.
to není pravdaForest píše:Uz to zacinam chapat, vystavil jsi to tu proto, aby Ti lidi rekli, co mas na tom udelat a co zlepsit. Asi lepsi zpusob reseni, nezli jit do sekce "Zvysovani vykonu u VW group" a ptat se jak na to ... mazane