prosím o pomoc....

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
coltik
Aktivista
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

prosím o pomoc....

Příspěvek od coltik »

Zdravim všechny co rozuměj motorům TDI.Mam 1,9TDI(66kW) v pašíkoj a dneska mě nějak zradil.Jel jsem do LBC do krámu,všechno v pohodě,pak přijdu k autu,nastartuju,motor chytne a zničeho nic mě začaly ltat ručičky na tachometr a na otáčkoměr.Po chvilce na mě pínula kontrolka na žhavení a svítila už furt,pak i kontr.na olej,ten po chvilce zhasnul.Plyn přestal reagovat,motor točí pořád 1100ot.Když jsem zařadil třeba zpátečku,tak se pohla zase jinak ručička na otáčkoměru.Prostě uplnej bordel.Jinak světla svítí,stěrače taky jdou.Přijde mi to ,jako kdyby byla někde špatná kostra,ale nevim kde.Zkoušel jsem vypojit baterku,výhu vzduchu,počítač.Pak všechno zpátky,motor chytnul.Plyn fungoval,otáčky 1200 a jak jsem se rozjel,tak zase plyn přestal.Nevíte co to může být?Nebo co mam všechno zkontrolovat?Už jsem bezradnej!Zítra to s Andrem píchnem na VAG,tak uvidíme,jestli se tam něco objeví...
Děkuji předem za řešení..
VW Caddy 1,6tdi
Saab 9-3 combi 110kW
Opravy vstřikovačů Siemens, Bosch, Denso, Delphi, CAT
http://www.rsdiesel.cz
Karl
Aktivista

Příspěvek od Karl »

Vypadá to na potenciometer plynu na pedále. U A4 A6 robieva problémy alebo ešte by som to typoval na snímač otáčok ale to sa ukáže až na Vagu. Ale presne to čo popisuješ robieva ten potenciometer len u Pasíka som problémy s tým ešte nemal.
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty :) preto mám 911 Turbo :) :DD
slotrjon
Nováček

Příspěvek od slotrjon »

kontroloval si aj snimač teploty motora či ukazuje skutočnu teplotu
coltik
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od coltik »

problém je už vyřešen.Byly to zoxidované konektory u ŘJ.Natekla tam do nich voda...vyčištěno,zakonzervováno,utěsněno a fááren :D
VW Caddy 1,6tdi
Saab 9-3 combi 110kW
Opravy vstřikovačů Siemens, Bosch, Denso, Delphi, CAT
http://www.rsdiesel.cz
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“