česká pošta balíky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- hansdob
- Aktivista
Odpovědi: 1
česká pošta balíky
Tak jsem dnes posílal tady něco členovi a ještě něco kamarádovi (poštu využívám minimálně) zarsazilo mě že balík nad 10kg se nedá (dle pracovnice) (pošta polná) zapsat jako křehký mno a ještě mi bylo dodáno že balík musí být zabalen tak aby vydržel předmět bez poškození pád ze 120CM na zem. Je to pravda ví o tom někdo?? mě to dostalo členovi jsem věc poslal ale pojistil jsem ji X násobně a kamarádovi jsem volal že je to tak a raději si pro to přijede. Docela mě to zklamalo kor po tom co ukazovali ve zprávách jak se stím zachází.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Ono záleží, jak kde, já s nimi neměl problém, akorát co pošta, jiný názor/ výklad/.. Jak vidím výraz za přepážkou, že je otrávený, tak buď jdu pryč, ale spíš si to užiju a zeptám se, zda by dotyčná něměla radši dělat něco jiného, když ji to nebaví, apod..Nastává zázračně velká změna... 

nepropadat panice...
služby pošty využívám celkem dost a těch omezení je povícero,ale to je i u jiných společností. U každé vadí lidem něco jiného u PPL zase otravní řidiči atd,... celkem bych řekl , že se to zlepšilo, ještě na každý balík dávám tel. číslo takže adresátovi dávají vědět. Používám ted Balik do ruky. Jinak záleží na paní za přepážkou jestli ti poradí jinou alternativu jak to poslat. Posílal jsem baterku a byla zabalená jen v krabici a omotaná černou potravinářkou. Šlo to taky a ještě jsem měl neklopit, pád by taskhle zabalená nedala 

Seat Toledo 1L 96´, 66kw 1Z - serie