P 207 '2007 tempomat
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
P 207 '2007 tempomat
Ahoj. Kamarádovi se občas stane že zapne tempomat a pak nejde znovu nahodit když sešlápne spojku/brzdu. Já dělám ve Škodovce a tohle způsobuje nejčastěji páčka. Koukal jsem na spínače brzdový/spojkový ještě se proměří,ale zda třeba neodchází to ovládání pod volantem? Díky
Ten brzdový spínač by měl být dvojitý. Jedna dvojice kontaktů spínacích je na brzdové světlo a druhá rozpínacích pro tempomat. Zkus sundat konektor a spínač prostříknout. Pokud to nepomůže, tak diagnostika, jak jsem psal výše. S problémem v páčce tempomatu (u Peugeota nebo Citroenu) jsem se ještě nesetkal.
- pavel9270
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Ako tvrdí HonzaZ páčky neodchádzajú ale brzd. spinače sa menia bežne. Pri výmene spinača sa vkladá kabeláž s nejakím odporom, v Peugeote už budú vedieť o čo go. Nekupuj náhradu pri tempomate môžu robiť kraviny. Každopádne diag. pozrieť do RJ ABS mala by tam biť koherencia brzb. spinačov, ale môže to spôsobovať aj iná chyba v ECU.
Tempomat funguje od 40 km/h a rýchl. stupeň 4 a 5. ale to asi vieš.
ak mas zaujem mam origo tempomat novy nikdy nepoužitypavel9270 píše:Ako tvrdí HonzaZ páčky neodchádzajú ale brzd. spinače sa menia bežne. Pri výmene spinača sa vkladá kabeláž s nejakím odporom, v Peugeote už budú vedieť o čo go. Nekupuj náhradu pri tempomate môžu robiť kraviny. Každopádne diag. pozrieť do RJ ABS mala by tam biť koherencia brzb. spinačov, ale môže to spôsobovať aj iná chyba v ECU.