Mám Alhambru I vybavenou, nyní mrtvým, předehřevem D3WZ.
Předehřev ani neťukne a tak již nějakou dobu čtu na různých diskuzích co dělat. Moc děkuji všem kteří zde udělují rady a předávají zkušenosti ostatním. Díky těmto radám jsem se dopracoval až k tomu že by závada mohla být v ŘJ.
Po odstranění zalévací hmoty jsem našel hned dva 100% studené spoje, a pár dalších za které bych ruku do ohně nedal. Tyto spoje nebyl problém prohřát mikropájkou.
Největší problém jsem si nachystal sám. Snažil jsem se být opatrný, ale stalo se. Při odstraňování zalévací hmoty jsem poškodil jednu součástku. Nyní bojuji s její identifikací. Pokud někdo víte o jakou součástku jide prosím napište.
SMD; SOT23;velkým písmem označení A8 (to šlo přečíst, može být A81 apod.) malým písmem kolmo k velkému je LO (nebo L0).
Druhý problém je sítko. Zjistil jsem že uvnitř plamencové roury je po jejím vnitřním obvodu sítko které je v místě žhavícího kolíku totálně vypálené (jako by tam nikdy nebylo). Sítko je tam natvrdo. Otvor pro žhavící kolík není kruhový ale tvaru D a tak tam vložit sítko asi nepůjde. Vstřikování paliva není do komory svíčky ale přímo do spalovací komory v místě kde má sítko oddělovat komoru žhaviče.
chtěl jsem vložit foto ale nedaří se
[/img]