xfzhjkzuk
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- pavel9270
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Re: xfzhjkzuk
Počítam že to bolo adresované mne za toto http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=99335midar23 píše:curacek.. mam rad takove kokotky jak si ty
Ja mám tiež rád inteligentných ľudí.

- pavel9270
- Přispěvovatel
jericho3 - Ano slušne sa opýtal, ale aká otázka taká odpoveď.
Peugeot 26 - taký model tuším ani nebol.
1,4 - Ale je to HDi alebo benz.
ak je benzín škrt. klapka môže byť mech. alebo elektr. Bolo by aspoň rok výroby uviesť.
A táto veta ma zložila. " Kdyz se za jizdy vypne motor, je vse v poradku.!"
Tú reakciu som si podľa Teba zaslúžil. Tá bola tiež slušná. Idem si zmeniť nick na kokot.
Peugeot 26 - taký model tuším ani nebol.
1,4 - Ale je to HDi alebo benz.
ak je benzín škrt. klapka môže byť mech. alebo elektr. Bolo by aspoň rok výroby uviesť.
A táto veta ma zložila. " Kdyz se za jizdy vypne motor, je vse v poradku.!"
Tú reakciu som si podľa Teba zaslúžil. Tá bola tiež slušná. Idem si zmeniť nick na kokot.
- pavel9270
- Přispěvovatel
No vidíš, pohli sme sa ďalej.
V prvom rade vymeniť sviečky a filtre.
Tie sviečky tam daj také ako tam majú ísť podľa katalógu a nie také čo ti vyselektujú predavači podľa toho čo majú na predajni. A môže biť že budú aj iné ako tam má teraz namontované, lebo sú borci ktorý tam strčia čo majú po ruke. Filtrami to asi nebude ale nič s tým nepokazíš- 2001 tuším ešte mala aj palivový pri nádrži.
Ak to nepomôže bude potrebná diagnostika. Môžu robiť problém lambda sonda, prípadne aj jej ohrev, potenciometer škrt. klapky a iné.
Problém môže spôsobovať aj slabý aku. Veľký pokles napätia pri štarte.
V prvom rade vymeniť sviečky a filtre.
Tie sviečky tam daj také ako tam majú ísť podľa katalógu a nie také čo ti vyselektujú predavači podľa toho čo majú na predajni. A môže biť že budú aj iné ako tam má teraz namontované, lebo sú borci ktorý tam strčia čo majú po ruke. Filtrami to asi nebude ale nič s tým nepokazíš- 2001 tuším ešte mala aj palivový pri nádrži.
Ak to nepomôže bude potrebná diagnostika. Môžu robiť problém lambda sonda, prípadne aj jej ohrev, potenciometer škrt. klapky a iné.
Problém môže spôsobovať aj slabý aku. Veľký pokles napätia pri štarte.
- pavel9270
- Přispěvovatel
Keď niekoho žiadam o radu tak udám značku, typ a model produktu a snažím sa popísať závadu čo najpotrebnejšie. Ďalej je predpoklad že sa do opravy hodlám pustiť sám a o tom čo idem opravovať niečo viem. Ak nie tak idem za odborníkom a nezháňam rady po fórach ktoré sú mi aj tak na dve veci. Takže dúfam, že dotyčný pán už počul o inštitúcii nazývanej AUTOSERVIS.jericho-3 píše:Někdy je to, jako když se bavím s opravářem televizí nebo s expertem na notebook. Kolikrát se na mne tak podívá, že přesně tuším, co si o mně myslí..A ůplně ho chápu , protože experti považují za běžné, že každý umí aspoň přečíst slabikář toho oboru, který ovládají..