toledo 66kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
petrsk
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
toledo 66kw
koupil jsem toledo 1,9tdi 66kw,typ motoru 1Z.a ted k problemu:auto bylo u mechanika a tvrdil,že muze zvysit vykon cca o 15% pres RJ.potom mi zavolal,ze se neda prepsat moje RJ. je to mozny? Mam predstavu o nejakejch 120-150 konicich.poradte jak na to. Diky vsem
- maniacdewil
- Přispěvovatel
Re: toledo 66kw
si asi myslel, že ti tam nalije čip přes kabel, u tak "starýho" auta se musí pájet, jinak začal bych určitě tryskama, buď sprint 502, 120k skoro bez kouře se sériovým turbem nebo sprint 764, sice to už trochu kouří, ale je to základ pro další zvyšování výkonu, je potřeba jiný turbo a nechat předělat soft, to se pak na těch 150k dostaneš.petrsk píše:koupil jsem toledo 1,9tdi 66kw,typ motoru 1Z.a ted k problemu:auto bylo u mechanika a tvrdil,že muze zvysit vykon cca o 15% pres RJ.potom mi zavolal,ze se neda prepsat moje RJ. je to mozny? Mam představu o nějakejch 120-150 konících.poradte jak na to. Diky vsem
Re: toledo 66kw
Aky je rozdiel vo vykone medzi sprint 502 a sprint 764 cca?Huml píše:si asi myslel, že ti tam nalije čip přes kabel, u tak "starýho" auta se musí pájet, jinak začal bych určitě tryskama, buď sprint 502, 120k skoro bez kouře se sériovým turbem nebo sprint 764, sice to už trochu kouří, ale je to základ pro další zvyšování výkonu, je potřeba jiný turbo a nechat předělat soft, to se pak na těch 150k dostaneš.petrsk píše:koupil jsem toledo 1,9tdi 66kw,typ motoru 1Z.a ted k problemu:auto bylo u mechanika a tvrdil,že muze zvysit vykon cca o 15% pres RJ.potom mi zavolal,ze se neda prepsat moje RJ. je to mozny? Mam představu o nějakejch 120-150 konících.poradte jak na to. Diky vsem
Kolotoč TUNING
-
tomáš karbus
- Aktivista
- Marty83
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
to Huml:
chtel bych se zeptat ,mam G3 1.9tdi 66kw.je to bohuzel 1Z
,uz je tam chip,otevrene sani,katalyzator pryc,takze muzu byt na nejakych 110k+-...chtel jsem se zeptat na vymenu trysek,ktere by byly nejvhodnejsi?chci se zeptat jestli by se z tohoto motoru dalo dostat pres 160k+ ,dale mam v planu jine turbo a vetsi intercooler,nevim ktere trysky by byly nejbhodnejsi a jestli nebude potreba davat jine palivove cerpadlo,kvuli tryskam?diky moc za odpovedi
chtel bych se zeptat ,mam G3 1.9tdi 66kw.je to bohuzel 1Z
-
petrsk
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
toledo 66kw
je nejake schema na to pajeni v RJ?diky