Golf III 1Z cukani

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

Jarda S. píše:jednotka dostává zkreslenej signál o rychlosti a to jí oblbne ;)
oblbne ji to v čem že při šedesáti bude mít větší výkon jak při 12O ti? když se signál rychlosti odpojí stane se co nic? znáš nějakou mapu co by řídila 1Z podle rychlosti vozidla mimo tempomat?
STEAK
Přispěvovatel

Příspěvek od STEAK »

nevim co oblbne a co ne ale pomaha to, zkusil to majitel?
slovacek.milos
Aktivista

STEAK píše:nevim co oblbne a co ne ale pomaha to, zkusil to majitel?
zkusí já nejsem proti ,tonoucí se stéla chytá ;)
Bmwrepair
Přispěvovatel

Příspěvek od Bmwrepair »

Jarda S. píše:odpoj tachometr na převodovce a vyzkoušej ;)
Diky za typ, sice jsem tomu neveril ze by to s tim mohlo mit neco spolecneho, nicmene po odpojeni snimace to uz necuka. Nechapu sice co tim starej VW myslel, ale je to tak. Jo a Milosi kdyz kdyz uz rozdavas "rozumy", tak se alespon zamysli jestli davaji smysl :) Ted to nemyslim jen v tomto pripade, ale vseobecne tady:)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Tohle je stará písnička, u Fordů benzínů to byla taky tahle hovadina...Mnoho elektriky pro ho.no..Jarda S je koumák, čekal jsem zda bude tenhle problém platit i tady.. :)
nepropadat panice...
Bmwrepair
Přispěvovatel

Příspěvek od Bmwrepair »

U benzinovyho forda to chapu, tam si pri rozjeti zvysi volnobeh. Co to ma ale spolecnyho s touhle fosilii? :) Tam krom tempomatu kterej se tam vidi opravdu vyjimecne, na nic jinyho jednotka signal od rychlosti nepotrebuje. Tyhle auta moc nedelam a tohle me teda opravdu prekvapilo:)
slovacek.milos
Aktivista

Bmwrepair píše:[. Jo a Milosi kdyz kdyz uz rozdavas "rozumy", tak se alespon zamysli jestli davaji smysl :) Ted to nemyslim jen v tomto pripade, ale vseobecne tady:)

to je normál po boji je každý generál a upustí si zbytečné pindy které by si před vyřešením problému neupustil i když a zatím své poblémy nevyřešil a po boji zatím nemá :roll: klín se vyrazil klínem :( a problém je v někom jiném ;)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Miloši, máš pravdu s tím generálem, není to fer a i u mne to tak vyznělo, když jsem na to teď koukal.. Ale pokud je tam ŘJ, je možné všechno....Ty k.rvy si kolikrát žijí vlastním životem i když k tomu nemají zadání..A po 10 letech a víc je ŘJ již jen shluk pimpišů . cínu a vzácných kovů... :)
nepropadat panice...
slovacek.milos
Aktivista

[quote="jericho-3"]Miloši,

v poho, pravda u aut je zbytečná vychytávka, a jestli je něco fér nefér to neřeším, jsem momentílní všechno vyventiluju ničím se netrápím,
čidlo rychlosti nebo konektor na radio to se zde X x řešilo, přitom v bloku měřených hodnot je rychlost OK závadu odhalí jen pamětový osciloskom v generátou impulzů je nepravidelný mezizávitový skrat

dobrá scéna byla ve středu jedna mladá koc píchla, pojídzný kompresor se zadřel, tak jsem odšrouboval kolo a jel ho zalepit, ;)

za hodinku jsem přijel :o že já nemám foták :roll:

zvedák zmizel, auto na pařezu, na kotouči namotané dva pytle všechno postahované rádlovacím drátem, :o :o
vyběhl fotr té koc a mazec, jak si mohu dovolit nechat auto na zvedáku tomůže prasknout /staré mondeo/ zvedák jezevčík profi dílenský\, do brzd se napráší a může je vyhodit at už raději na nic nesahám,

dal mi jezevce a když jsem jel dneska kolem tak je auto pořád na pařezu (LOL)
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

lidi fakt nepřestanou člověka překvapovat...
některý akce mě docela mrzí, kámoš si od nás koupil já nevím před třema rokam auto ( 307SW 1.6HDi ), tenkrát se to koupilo s kleklým motorem ( žádný div u této motorizace ), jinej motor, pak asi po roce ještě turbo, nějaký blbosti, ale vše pořešeno v rámci "kamarádské záruky"
stará na něho pořád tlačí aby si koupili OII, že to mají všichni z práce atd. a jak super, žádný problémy, zlatej zámek
nenapadlo ho nic jinýho než jet do Aáček, tam prý větší hujdu neviděli, svařený ze dvou půlek, no katastrofa největší, no úplná blbost ta kastle je nehavarovaná, to vím na 110%
nejvíc mě sere že borec patrně věří těm odborníkům tam a je přesvědčenej o tom že jsme mu prodali haldu šrotu
meeiro
Přispěvovatel

Příspěvek od meeiro »

Za dobrotu na zebrotu...aneb kazdy dobry skutek byva po zasluze potrestan...cim vetsi svine jsi tim je ti lip...ale pak si lidi nesmeji stezovat ze jsou lidi kurvy...a proc ? protoze si to tak zaridili
Audi A4 B5, gt2260v, spodek AVF,hlava AHF, 12mm,spičky 0.310, výfuk 70mm, saní 55mm, FMIC
meeiro
Přispěvovatel

Příspěvek od meeiro »

no ale kdyz odpojis cidlo stejne neresis problem ? co se s tim da delat ? odpoledne zkusim u svyho auta treba mi to taky pomuze
Audi A4 B5, gt2260v, spodek AVF,hlava AHF, 12mm,spičky 0.310, výfuk 70mm, saní 55mm, FMIC
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

vyměníš za jiný ...
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
slovacek.milos
Aktivista

[quote="roman1648"]lidi fakt nepřestanou člověka překvapovat...

jsem si vzpoměl na jednu koc že přehodit kola a vyvážit přiela by v 1O,OO

deset volala že má natáčky tak 13,OO

v 13,OO volala že je na obědě tak v 14.OO

v 14,OO musí zas dceru k zubařovi

a tak mi volal dva dny, mezí tím ty kola manžel přivezl, já je naložil přijel do města a přehodil přímo na parkovišti, kde pracovala,

no scéna jak kráva to neplatí, auto nebylo v servisu, a ona že stím ani nepojede, tak museli přijet z pneuplus odvézt na zvedák a znova přehodit,

no co koc mě nezdraví k mému štěstí a za 25O korun jsem si užil estrádu (LOL)
Fanyn
Sběrač informací

Příspěvek od Fanyn »

Přesně to samé jsem měl na Golfu TDI.Tehdy jsem vyměnil klouby poloos, spojku, řídící jednotku a nakonec i rychlostku. Čerpadlo bylo na seřízení, prej v pořádku. Stálo mě to balík. když se odpojil tachometr,tak pohoda.Znova čerpadlo ven zavezl jsem ho do Zábřehu. Dělala to elektrická hlava.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“