oblbne ji to v čem že při šedesáti bude mít větší výkon jak při 12O ti? když se signál rychlosti odpojí stane se co nic? znáš nějakou mapu co by řídila 1Z podle rychlosti vozidla mimo tempomat?Jarda S. píše:jednotka dostává zkreslenej signál o rychlosti a to jí oblbne
Golf III 1Z cukani
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
-
- Aktivista
Diky za typ, sice jsem tomu neveril ze by to s tim mohlo mit neco spolecneho, nicmene po odpojeni snimace to uz necuka. Nechapu sice co tim starej VW myslel, ale je to tak. Jo a Milosi kdyz kdyz uz rozdavas "rozumy", tak se alespon zamysli jestli davaji smyslJarda S. píše:odpoj tachometr na převodovce a vyzkoušej

-
- Aktivista
Bmwrepair píše:[. Jo a Milosi kdyz kdyz uz rozdavas "rozumy", tak se alespon zamysli jestli davaji smyslTed to nemyslim jen v tomto pripade, ale vseobecne tady:)
to je normál po boji je každý generál a upustí si zbytečné pindy které by si před vyřešením problému neupustil i když a zatím své poblémy nevyřešil a po boji zatím nemá

Miloši, máš pravdu s tím generálem, není to fer a i u mne to tak vyznělo, když jsem na to teď koukal.. Ale pokud je tam ŘJ, je možné všechno....Ty k.rvy si kolikrát žijí vlastním životem i když k tomu nemají zadání..A po 10 letech a víc je ŘJ již jen shluk pimpišů . cínu a vzácných kovů... 

nepropadat panice...
-
- Aktivista
[quote="jericho-3"]Miloši,
v poho, pravda u aut je zbytečná vychytávka, a jestli je něco fér nefér to neřeším, jsem momentílní všechno vyventiluju ničím se netrápím,
čidlo rychlosti nebo konektor na radio to se zde X x řešilo, přitom v bloku měřených hodnot je rychlost OK závadu odhalí jen pamětový osciloskom v generátou impulzů je nepravidelný mezizávitový skrat
dobrá scéna byla ve středu jedna mladá koc píchla, pojídzný kompresor se zadřel, tak jsem odšrouboval kolo a jel ho zalepit,
za hodinku jsem přijel
že já nemám foták
zvedák zmizel, auto na pařezu, na kotouči namotané dva pytle všechno postahované rádlovacím drátem,
vyběhl fotr té koc a mazec, jak si mohu dovolit nechat auto na zvedáku tomůže prasknout /staré mondeo/ zvedák jezevčík profi dílenský\, do brzd se napráší a může je vyhodit at už raději na nic nesahám,
dal mi jezevce a když jsem jel dneska kolem tak je auto pořád na pařezu
v poho, pravda u aut je zbytečná vychytávka, a jestli je něco fér nefér to neřeším, jsem momentílní všechno vyventiluju ničím se netrápím,
čidlo rychlosti nebo konektor na radio to se zde X x řešilo, přitom v bloku měřených hodnot je rychlost OK závadu odhalí jen pamětový osciloskom v generátou impulzů je nepravidelný mezizávitový skrat
dobrá scéna byla ve středu jedna mladá koc píchla, pojídzný kompresor se zadřel, tak jsem odšrouboval kolo a jel ho zalepit,

za hodinku jsem přijel

zvedák zmizel, auto na pařezu, na kotouči namotané dva pytle všechno postahované rádlovacím drátem,

vyběhl fotr té koc a mazec, jak si mohu dovolit nechat auto na zvedáku tomůže prasknout /staré mondeo/ zvedák jezevčík profi dílenský\, do brzd se napráší a může je vyhodit at už raději na nic nesahám,
dal mi jezevce a když jsem jel dneska kolem tak je auto pořád na pařezu

lidi fakt nepřestanou člověka překvapovat...
některý akce mě docela mrzí, kámoš si od nás koupil já nevím před třema rokam auto ( 307SW 1.6HDi ), tenkrát se to koupilo s kleklým motorem ( žádný div u této motorizace ), jinej motor, pak asi po roce ještě turbo, nějaký blbosti, ale vše pořešeno v rámci "kamarádské záruky"
stará na něho pořád tlačí aby si koupili OII, že to mají všichni z práce atd. a jak super, žádný problémy, zlatej zámek
nenapadlo ho nic jinýho než jet do Aáček, tam prý větší hujdu neviděli, svařený ze dvou půlek, no katastrofa největší, no úplná blbost ta kastle je nehavarovaná, to vím na 110%
nejvíc mě sere že borec patrně věří těm odborníkům tam a je přesvědčenej o tom že jsme mu prodali haldu šrotu
některý akce mě docela mrzí, kámoš si od nás koupil já nevím před třema rokam auto ( 307SW 1.6HDi ), tenkrát se to koupilo s kleklým motorem ( žádný div u této motorizace ), jinej motor, pak asi po roce ještě turbo, nějaký blbosti, ale vše pořešeno v rámci "kamarádské záruky"
stará na něho pořád tlačí aby si koupili OII, že to mají všichni z práce atd. a jak super, žádný problémy, zlatej zámek
nenapadlo ho nic jinýho než jet do Aáček, tam prý větší hujdu neviděli, svařený ze dvou půlek, no katastrofa největší, no úplná blbost ta kastle je nehavarovaná, to vím na 110%
nejvíc mě sere že borec patrně věří těm odborníkům tam a je přesvědčenej o tom že jsme mu prodali haldu šrotu
-
- Aktivista
[quote="roman1648"]lidi fakt nepřestanou člověka překvapovat...
jsem si vzpoměl na jednu koc že přehodit kola a vyvážit přiela by v 1O,OO
deset volala že má natáčky tak 13,OO
v 13,OO volala že je na obědě tak v 14.OO
v 14,OO musí zas dceru k zubařovi
a tak mi volal dva dny, mezí tím ty kola manžel přivezl, já je naložil přijel do města a přehodil přímo na parkovišti, kde pracovala,
no scéna jak kráva to neplatí, auto nebylo v servisu, a ona že stím ani nepojede, tak museli přijet z pneuplus odvézt na zvedák a znova přehodit,
no co koc mě nezdraví k mému štěstí a za 25O korun jsem si užil estrádu
jsem si vzpoměl na jednu koc že přehodit kola a vyvážit přiela by v 1O,OO
deset volala že má natáčky tak 13,OO
v 13,OO volala že je na obědě tak v 14.OO
v 14,OO musí zas dceru k zubařovi
a tak mi volal dva dny, mezí tím ty kola manžel přivezl, já je naložil přijel do města a přehodil přímo na parkovišti, kde pracovala,
no scéna jak kráva to neplatí, auto nebylo v servisu, a ona že stím ani nepojede, tak museli přijet z pneuplus odvézt na zvedák a znova přehodit,
no co koc mě nezdraví k mému štěstí a za 25O korun jsem si užil estrádu