octa 1 zadní bubnová brzda problém
Moderátoři: šulda, Moderátoři
octa 1 zadní bubnová brzda problém
zdravím,mám problém se zadní bubnovou brzdou na oct 1. tdi.nechce odbrzďovat pravé zadní kolo.Už jsem vyměnil pakny+pružinky,válečky,rozpěrku,klínek samostavu,lanko ruční brzdy,ale po zabrždění se s kolem nedá otočit.Po ráně kladivem do bubnu je to dobrý,Zkoušel jsem i povolit odvzdušňovák bez úspěchu.Kde může být problém už mě s toho jebne!
-
- Přispěvovatel
já si pořád myslím,že je problém s tím samostavem,ruční brzdou zabrzdím,odbrzdím a vše funguje jak má,zabrzdím normálně hydraulikou ,odbrzdím kolo drží jde s ním otáčet,ale hodné těžko.povolit odvzdušňovák nepomůže,jedna rána kladivem po bubnu a vše jde volně.Rozdělal jsem to a složil 10x i kolega se pokoušel co to opravdu zná a nevíme si rady.Je možný,že ba byla špatná ta NOVÁ pakna,že by tam nebyly ty zoubky a klínek spadl po zabrždění moc dolů a zůstal tam?Po ráně kladivem kousek povyskočil zpět?
-
- Přispěvovatel
já myslím že psal hned na začátku že to dělalo i předtím, kvůli tomu asi měnil pakny i věci okolo?
nedělá to fakt to jak psal kolega výš ? při zabždění to vyjetý buben pustí otevřít víc než je normál, pakna spadne z té plastové podpěry a zustane chycena za hranu?
pak do toho klepneš tak to skoči zpatky
nedělá to fakt to jak psal kolega výš ? při zabždění to vyjetý buben pustí otevřít víc než je normál, pakna spadne z té plastové podpěry a zustane chycena za hranu?
pak do toho klepneš tak to skoči zpatky