hucanie po vymene rozvodov
Moderátoři: šulda, Moderátoři
hucanie po vymene rozvodov
Caute, vymienal som rozvody, vsetko som robil na prípravky a pri tej príležitosti som vymienal aj volnobezku na altiku (mam problemy s elektrikou) a bola pekne na salat, vytecena.. Pozeral som predvstrek nebol najlepsi len uz som nemal cas sa s tym hrat tak som to nechal tak ale bol v norme, cislo neviem ale blizsie pri vrchnej ciare v tdi grafe. Po vymene sa mi zda ze motor, resp. nieco v motore huci medzi 1400 - 2100 otackami.. nieco ako vysavac ked je v otackach
najviac to pocut ked brzdim motorom alebo ked preradim v tom spektre tak chvilku po vytlaceni spojky pocut to zahucanie, rozmyslal som ci to nie je tou novou volnobezkou ale nezda sa mi to... auto v popise, inak spotreba rovnaka ako pred vymenou aj vykon sa mi zda nezmeneny.
O1 Combi ASV, 0.26 dlc, 11mm, 1749VB, FMIC, rezonator (predau som to het v serii)
- romanespana
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
kdyz jsme u toho remene, tak v sobotu jsem menil rozvody na meganu a kdyz byl remen dole tak pan se chtel podivat na kilometry a jak macknul cudla tak zastartoval, tak ted nevim jestli to hnulo ventilama nebo ne, proste infarkt
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
-
slovacek.milos
- Aktivista