Rozvodova sada INA
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jednou jsem koupil současně dva řemeny Dayco a na jednom bylo made in Italy a na druhém made in p.r.c, což znamená Čínu - People's Republic of China - věděli jste to? Schválně jsem je porovnal a kvalita byla bohužel rozdílná. Od té doby jedině Contitech a INA, sem tam Gates. Jen v sadě Gates si nejsem jistý s kvalitou vodní pumpy. Už zkoušel někdo z vás rozvoďák Starline? Mně je líto každého motoru, takže to nikdy nevyzkouším. Údajně je to Good Year. Ten jsem kdysi natáhl jako kšandu! Pořád i po napnutí vibroval cca 1cm, tak nakonec putoval do koše. Za tu ostudu mi to nestojí.

Jaguar S-type 3,0, r.v.2003
Citroen XM Ambulance, 2,1TD 12V, r.v.1995
Citroen XM Musketier 3,0 V6 24V, r.v.1998
Citroen C5 break 2,0 HDi, r.v.2005
Citroen Berlingo 1,9D, r.v.2004
Citroen Berlingo 1,6 HDi, r.v.2009
Fiat Scudo 2,0 JTD, r.v.2008
A další...
Citroen XM Ambulance, 2,1TD 12V, r.v.1995
Citroen XM Musketier 3,0 V6 24V, r.v.1998
Citroen C5 break 2,0 HDi, r.v.2005
Citroen Berlingo 1,9D, r.v.2004
Citroen Berlingo 1,6 HDi, r.v.2009
Fiat Scudo 2,0 JTD, r.v.2008
A další...
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
[quote="dreizig5"]miloši myslím si že si dobrý automechanik a že máš neco za sebou.ale nechapu proč se furt zastáváš tech levnejch šitozních dílu(viz celé auto kel*y,starline a podobně)
myslíš že se toho zastávám?, mi to právě zajímá jak je to šitozní komu ty šajzy v podobě rozvodů odešly kdo dělal potkanou hlavu, číslo reklamace a kde,
měl si někdy rozvodový řemen starline? víš jaká to je značka, podle mě si ho ani neviděl a nevíš o čem píšeš a proto to nechápeš

myslíš že se toho zastávám?, mi to právě zajímá jak je to šitozní komu ty šajzy v podobě rozvodů odešly kdo dělal potkanou hlavu, číslo reklamace a kde,
měl si někdy rozvodový řemen starline? víš jaká to je značka, podle mě si ho ani neviděl a nevíš o čem píšeš a proto to nechápeš

slovacek.milos píše:máš pravdu že sem ho neviděl,a doufám že ho ani nikdy neuvidím.prostě ze starline nemám dobré zkušenosti.dreizig5 píše:miloši myslím si že si dobrý automechanik a že máš neco za sebou.ale nechapu proč se furt zastáváš tech levnejch šitozních dílu(viz celé auto kel*y,starline a podobně)
-
- Aktivista
dreizig5 píše:starline je jen obchodní značka ten rozvodový řemen sarline vyrábí goodyear, nevím jaké máš zkušenosti s výrobcem, goodyear ty, ale já dobré,slovacek.milos píše:máš pravdu že sem ho neviděl,a doufám že ho ani nikdy neuvidím.prostě ze starline nemám dobré zkušenosti.dreizig5 píše:
namontoval jsem jich už nějakou desítku, když dělám třeba hlavu a majitel na rozvody nemá nebo auto na dojezdění dám aspon nový řemen aby moje práce nevyšla nazmar,
jinak inu dávám rád že tam je vždy všechno, minulý rok jsem vrátil novou kladku SKFměla vůli jak kráva
, byla poměrně drahá s tlumičem ale nebyla na rozvody na řemen,
Ohledne Castrolu je zase o špekulovani s cenou .Když bereš od Castrolu ČR určite nebudou posilat sajrajt .Když bereš od STAHLGRUBER ,ELIT atd. tak to snad moc padělku značek nebude .Domecek píše:s waser pumpama jsem se potrápil minulej rok a byl to graf, jinak mám dobré skušenosti s SKF, jsou vyráběný v itálii tak jsem se trochu bál, ale netekla mi žádná. Jinak mě serou padělky, že člověk v dobré víře koupí třeba castrol a je to nějakej kdovíco za sajrajt, ach jo
-
- Aktivista
I když nejsem mechanik a muj příspěvek tudíž není klicovy (dle Milose), stejne musim rict ze rozvody nebo cokoli od Starline a podobných cinskych napodobenin bych si do svého auta urcite nedal, a druhymu taky ne , za tu moznou ostudu a dohady o zaplaceni skody a podobne to nestoji. Vůbec uz se nedivim mechanikum co nechcou montovat laciny cinsky dily a pochybny kramy doneseny zákazníkem, zrejmne vi co delaji 

O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
-
- Aktivista
takže rozvodový řemen výrobce goodyear je čínská napodobenina jo? nebo co píšeš laciný dílcin píše:I když nejsem mechanik a muj příspěvek tudíž není klicovy (dle Milose), stejne musim rict ze rozvody nebo cokoli od Starline a podobných cinskych napodobenin bych si do svého auta urcite nedal, a druhymu taky ne , za tu moznou ostudu a dohady o zaplaceni skody a podobne to nestoji. Vůbec uz se nedivim mechanikum co nechcou montovat laciny cinsky dily a pochybny kramy doneseny zákazníkem, zrejmne vi co delaji

je to jak v boxu pokud umíš nic to neznamená, bez zkušeností si nula, musíš prostě běžet po správné dráze a sírat vavříny jinak si vedle
Tak isto nemám s niektorými dielmy starlajn problém. Nie jedna pani povedala ale: komplet plynové vzpery kapoty leon 1 predná+zadné mi fungujú skvele už 4 roky, lanka ručky-bez problémov absolutne 4 roky, pred rokom tyčky stabika (po rozbalení na nich made in germany čitatelne a na druhej strane tyčky MOOG velmi slabo čitatelné), držia v pohode, čiže vlastná skusenosť. Sú to prebaľovači, čiže veľa krát sú to aj dobré veci.
Seat Leon 1,9 TDI,66 kw,AGR,rok 2000