JJ.. Svolávačka byla fajn, ale mě vyšly jenom dva vstřiky.. Dva jsem si udělal sám..rosta.rs píše:Ahojky díky za příspěvek..David.RS82 píše:Kluci dokážete corrovi poradit, taky by mě zajímalo to písmeno na konci čísla dílu.. Může dát kolektor sání se stejnym číslem, ale s jiným písmenem na konci???corro píše:Nevite nekdo jestli je to sani 03G 129713H stejne jako 03G 129713 ? Nekde je ze to H je na BLB motor a jine a to bez H je taky na motorech BLB
asi máš pravdu, že mu to někdo v DE měnil.. vypadá to na častou bolest plasťáku..
Já mám minulý rok všechny vstřiky nové ze svolávačky a na volnoběch mi to necuká jen při zátěži při 1500 ot/min to poškubává..
tak uvidíme co se stane po výměně za hliník
To písmeno dělá rozdíl v tom že bez H to nemá vířivé klapky a tudíž i podlakovou baňku viz foto:
Pokud máš na tom sání už netěsnost, tak s hliníkem pocítíš, že to zase jede, protože v nízkých ot. ti tou netěsností ulítne podtlak a navíc klapky jsem měl fakt už poloviční... To mi věř..

Takže H značí výřivé klapky v sání.. Hmm.. Člověk se pořád učí..
A hele to by mohlo být, ale jedno protože jsem slyšel, že se dá použít i sání bez klapek.. Prý se dá použít i plasťák ze 103kw bez klapek.. Je to pravda??